PREMIS 2016/17

medalla

GALERIA DE GUARDONATS

Curs 2016/17

PREMI RECERCA JOVE PER A MARIA SORIANO


En la darrera edició dels premis Recerca Jove per fomentar l’esperit científic del jovent ha estat premiada l’alumna del nostre centre Maria Soriano Garcia que els curs passat va acabar els estudis de Batxillerat.

El treball “La llet materna és insubstituïble. Una llegenda o una realitat?” ha estat guardonat amb el Premi especial Ramon Faus i Esteve que valora treballs sobre el tema de la família en col·laboració amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. En l’edició d’aquest curs s’han presentat més de 270 treballs. L’acte de lliurament dels premis es farà el proper 22 d’abril de 2017 a L’Auditori de Barcelona.

Moltes felicitats a l’alumna premiada per contribuir a l’èxit i a la millora en la qualitat educativa del nostre institut.

Maria Soriano - Premi RJ2016

VIOREL CIOHODARU, PREMIAT PER LA SOCIETAT CATALANA DE QUÍMICA

L’alumne de segon de batxillerat del nostre centre, Viorel Ciohodaru, ha quedat finalista en la 11a edició dels premis als treballs de recerca dins de l’àmbit de la química, premi que convoca la Societat Catalana de Química amb el seu treball “Què bevem? Un estudi sobre la qualitat de l’aigua” tutoritzat per la professora Dolors Vidal. En reconeixement al seu treball ha estat premiat amb una estada científica en un dels centres adherits a la convocatòria.

Li volem donar la nostra enhorabona i ressaltar el mèrit del treball que ha realitzat en l’àmbit de la química, sent un alumne que cursa el batxillerat de Ciències Socials, cosa per la qual ha hagut de fer un esforç especial. Felicitats, Viorel!

Web de la Societat Catalana de Química >>

+ Fotos de l’acte >>

Premi Química Viorel Ciohodaru