PREMIS 2004/05

medalla

GALERIA DE GUARDONATS

Curs 2004/05

ENRIQUE CANALDA, PREMI DE LA UAB

La UAB va premiar el treball de recerca d’Enrique Canalda, on analitzava la immigració romanesa d’Ulldecona. Dilluns, 6 de juny de 2006 va recollir el guardó que li atorgava la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), acompanyat de la seua família, la directora, Pilar Aparicio i el seu tutor, Ricard Escandell.

La seua anàlisi sobre “La integració romanesa a Ulldecona” ha estat reconeguda amb el segon premi del certamen que la UAB dedica a treballs de recerca de batxillerat d’entre els 273 millors de tot Catalunya.

PREMI EN EL CONCURS DE JOVES REPORTERS

L’IES Manuel Sales i Ferré va aconseguir el premi al millor guió pel videoclip presentat a la II Edició del concurs Joves Reporters que promou la Generalitat de Catalunya i l’empresa Panasonic. En aquesta ocasió el tema del videoclip estava relacionat amb la protecció del medi ambient, i portava per títol “Obre els ulls”. Les imatges van estar gravades a diversos espais d’Ulldecona per un equip de 14 alumnes coordinats pels professors Ricard Escandell i Amada Rodríguez.

El premi es concretà en material audiovisual per al centre. El concurs Joves Reporters s’emmarca en el certamen internacional Kid Witness News. Dels 10 centres de Catalunya que hi van participar, el guanyador, la Institució Montserrat de Barcelona, representà l’Estat en la fase europea del concurs.

Premi Joves Reporters