Participació al VI Concurs de Cristal·lització a l’Escola

El divendres 19 de maig els alumnes de 4t d’ESO de la matèria optativa “Biologia i Geologia” van participar a la final del VI Concurs de Cristal·lització a l’Escola.

Tot i que no van guanyar cap premi, el nivell dels cristalls presentats va ser molt alt, creant una gran expectació entre els estudiants i professorat d’altres instituts participants.

El Concurs de Cristal·lització a l’Escola és una iniciativa de les universitats de Barcelona (UB), Autònoma de Barcelona (UAB) i Rovira i Virgili (URV).

En aquest projecte de divulgació científica, els professors reben una formació en cristal·lografia a les universitats i després traslladen la seva experiència a l’aula perquè els alumnes aprenguin a obtenir cristalls. Finalment, s’organitza una jornada que segueix el format d’un congrés científic en què els estudiants, per grups, han d’exposar la feina feta i un jurat escull els treballs guanyadors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>