JORNADA  DE PORTES OBERTES

                              Dissabte, 29 de febrer de 2020

                                           Hora: 10:00 

Festa de Nadal

El divendres 20, últim dia de classe abans de les Festes de Nadal, vam voler fer quelcom diferent. Així doncs els alumnes van poder participar en diversos tallers: de fanalets, de sevillanes, de ganxet, de futbol, de Just dance, de karaoke, de jocs de taula…
Després d’esmorzar, a… Llegeix més»

1r Festival de Nadal

El dijous 18 de desembre, els alumnes de 1r ESO van protagonitzar el 1r Festival de Nadal de l’Institut Les Margues amb l’acompanyament de l’orquestra de l’institut formada per alumnes de 3r ESO.
Vam poder gaudir de tot un seguit d’actuacions i representacions relacionades amb el… Llegeix més»

Programa experimental de suport a la certificació dels coneixements de llengües estrangeres

L’Institut Les Margues de Calldetenes  ha estat seleccionat per formar part d’aquest programa que té una durada de 3 anys (2019-2022)  (RESOLUCIÓ EDU/2367/2019, de 10 de setembre).

Què significa formar part d’aquest Programa Experimental?

Es tracta d’un nou programa creat pel Departament d’Educació que té com a objectiu millorar la competència en llengües estrangeres de l’alumnat d’ensenyaments obligatoris i postobligatoris.

A través d’aquest programa, els alumnes interessats poden certificar els nivells B1 i B2 de les diferents llengües estrangeres que en el nostre cas és, de moment, l’anglès.

A més a més, aquest programa facilita la creació d’una xarxa de col·laboració entre els centres d’un mateix territori i les seves EOI de referència (en el nostre cas, l’EOI d’Osona).

 

Bug Bio

Els alumnes de primer d’ESO des de la matèria d’anglès durant la Setmana de la Ciència  han realitzat unes fitxes tècniques amb vocabulari científic de diferents insectes. Aquí teniu una representació dels treballs:  BUG BIO Setmana Ciencia 2019

Planificació reunions famílies – 7 de novembre de 2019

El dijous 7 de novembre hi ha una reunió a l’institut per presentar la plataforma de comunicació Geisoft i recollir les contrasenyes per accedir-hi.

A continuació es realitzaran diferents reunions per a cada curs on es presentaran altres projectes i activitats:

1r ESO: xerrada i observació astronòmica.
2n ESO: explicació sobre el projecte Sherpa i xerrada sobre l’estada a Dublín.
3r ESO: xerada sobre el projecte Sherpa, Science Bits, el servei comunitari i l’intercanvi amb un institut alemany.
4t ESO: programa experimental EOI.

Podeu veure la planificació a la taula següent:… Llegeix més»

Comunicat per la vaga general de divendres 18 d’octubre

Benvolgudes famílies,

Us escrivim per informar-vos que demà divendres, 18 d’octubre de 2019, hi ha convocada una vaga general a Catalunya. El centre romandrà obert amb serveis mínims, d’acord amb les directrius del departament d’Educació en aquests casos. Tanmateix, bona part del professorat del centre té intenció d’adherir-se a la convocatòria i, per tant, exercirà el seu dret de vaga. Per aquest motiu, us comuniquem que l’activitat normal del centre es veurà significativament afectada.

Els alumnes que no assisteixin al centre aquest dia hauran de justificar la seva absència.… Llegeix més»