Mostra de nodes actius

Allotjat a Àgora

El servei està allotjat a Àgora, que garanteix programari actualitzat, còpies de seguretat diàries, alta disponibilitat i suport personalitzat. El centre educatiu no ha de realitzar cap tasca tècnica de manteniment.

Curs d’Administració de Nodes

 

Ha finalitzat el període d’inscripcions al curs d’administració de Nodes. Per més informació us podeu adreçar a: formaciotac@xtec.cat

Molt flexible

NODES permet presentar la informació de manera molt flexible. Hi ha múltiples combinacions per mostrar els articles amb la mida i l’ordre que necessiteu. Amb barra de ginys lateral dreta, esquerra, totes dues o sense cap barra.… Llegeix més»

Social

NODES inclou un entorn segur i controlat que permet als alumnes apendre què és una xarxa social i com fer-ne un bon ús. Un espai transversal on compartir aficions, interessos i projectes… Llegeix més»

Autenticació

Per entrar a la part privada de NODES, els usuaris poden autenticar-se fent servir l’usuari del Moodle d’Àgora del centre o l’usuari de Google (si el centre disposa de Google Apps for Education). No és necessari donar-los d’alta… Llegeix més»

Carrusel

NODES inclou Carrusel, un sistema de presentació de diapositives molt flexible i potent. Les fotografies es poden carregar directament des de Picasa o Google+ Fotos. Compatible amb els dispositius mòbils.… Llegeix més»

Calendaris Google

NODES inclou l’extensió Simple Calendar, que permet visualitzar els vostres calendaris Google de manera òptima. Una bona eina que pot servir com a agenda d’aula.

Ginys específics

NODES inclou diversos ginys que s’han desenvolupat pensant en els centres educatius. Un giny per identificar el centre, un giny amb una graella d’enllaços de la comunitat educativa (XTEC, Edu365, Edu3, Xarxa docent, ATRI, JClic…) i un giny de Grup classe.… Llegeix més»

Sense pèrdua

Totes les pàgines i categories inclouen un fil d’Ariadna per a què els vostres usuaris no es perdin. A més, és possible agrupar pàgines i mostrar, a cada pàgina, un índex de les pàgines del grup.