Serveis digitals

Comunicació i Xarxes Socials

L’institut disposa d’un espai web d’Xtec-Àgora, d’accés públic adreçat amb el domini http://agora.xtec.cat/institutlesmargues/, que el representa a la xarxa i serveix de portal de comunicació i informació a la seva comunitat educativa.

També disposa d’un compte a Twitter, on es publiquen les informacions immediates i també activitats i sortides realitzades amb els diferents grups-classe. L’adreça és https://twitter.com/MarguesSi

L’aplicació i-Educa (https://login.ieduca.com/) és la plataforma utilitzada per establir una via de comunicació entre els professors-tutors-famílies que permeten efectuar la gestió de comunicació entre centre i famílies, tutor i famílies: faltes d’assistència, observacions, incidències, missatges, informació de sortides…

També la gestió de recursos del centre per als professors (reserva d’aules, de material, correu intern…).

També es pot descarregar al mòbil des de la botiga virtual: iEduca TokApp (https://ieduca.com/ca/ieduca-tokapp-aplicaci%C3%B3-m%C3%B2bil/).

 

Entorn virtual d’aprenentatge (EVA)

Actualment l’institut disposa d’un entorn EVA format pel següent programari, ubicat als servidors interns o externs de l’institut en funció del cas.

  • Aula Virtual Moodle (servei Àgora): http://agora.xtec.cat/institutlesmargues/moodle/
  • Espai de documentació i comunicació intern (compartit i personal): Intraweb de centre.
  • Espai de documentació i comunicació compartit: Google Drive de centre.