SEGUIM APRENENT DELS VOLCANS

Aquesta setmana, el grup de la Katia Krafft ha decidit començar escrivint a l’aula el títol del projecte “QUÉ COSA IRRITA A LOS VOLCANES” i documentar-lo a la nostra llibreta.

També havem descobert quines són les principals parts d’un volcà. I havem aprofitat per construir volcans amb plastilina i un de ben gran on poder jugar a posar i treure les seves parts.

Sempre tenim moments per poder comentar tot allò que anem aprenent i seguim plantejant-nos grans incògnites com: A quants graus de temperatura es troba un volcà? Podem entrar dintre d’un volcà amb un vestit de seguretat? Els dinosaures es van extingir amb un meteorit que va caure del cel o va sortir de dintre d’un gran volcà?

Ja sabem que els volcans s’enfaden i exploten tirant lava, però també comencem a sospitar que potser té algun tipus de relació amb les persones que s’enfaden molt.

Havem finalitzat la setmana tornant a veure quins són els 10 volcans més perillosos del mon. I a més a més, ens ha sortit el dubte de descobrir qui és la Katia Krafft. Així que amb curiositat i amb molta energia seguim avivant la flama del volcà per veure on ens durà la propera setmana.