TRIEM ELS PERSONATGES

Un cop hem explicat tots els nostres contes que hem portat de casa, i hem fet la llista dels personatges que surten, arriba l’hora de fer votacions i triar quins personatges sortiran en el nostre conte.

La Maripi i la Mireia preparan un full on surten 6 imatges dels personatges de la llista i cadascú de nosaltres ha de votar de manera secreta quin li agrada més.

D’un a un anem a la taula petita i mirem detingudament els sis personatges, i un cop tenim molt clar quin és agrada més li posem un gomet a sobre.

Quan tothom ha votat, arriba l’hora de descobrir quins són els personatges que tenen més gomets.

Anem mirant els fulls un a un i els anem col.locant a la pissarra fent torres. Un cop els tenim tots posats ens fixem detingudament amb totes les piles de papers. Ràpidament algun Patufet veu que el Bob Esponja és qui té la torre més alta i per tant serà un dels personatges del conte. Per verificar comptem quants vots té i són 8. Després del Bob Esponja ve la Caputxeta vermella amb 5 vots i després el porquet i el dinosaure amb 4 vots. Per tant decidim que aquests quatre personatges seran els que sortiran en el nostre conte, ja que són els més votats.