Matemàtiques 2n

Entra a la següent web on trobaràs totes les tasques del 3r trimestre, i les de recuperació dels trimestres anteriors.

Tasques matemàtiques 2n ESO

 

Si no pots entrar a la web, pots accedir a les activitats mitjançant els següents enllaços:

3r TRIMESTRE

TASCA 1: 17/04/20 al 01/04/20

Tasca 1.1 La gasolina del cos Intenta fer la tasca següent amb els coneixements que tens actualment. Cal que facis el desenvolupament dels exercicis en una llibreta (no cal copiar enunciats). Pots fer arribar els resultats per mail o whatsapp.
Solució el 24/04/20

Tasca 1.2 Nombres i operacions Llegeix la teoria (dues primeres pàgines) i resol els problemes següents a la llibreta. Cal que facis el desenvolupament dels exercicis en una llibreta (no cal copiar enunciats). Pots fer arribar els resultats per mail o whatsapp.
Solució el 27/04/20

Tasca 1.3 Tractament informació Llegeix la teoria i resol els problemes següents a la llibreta. Cal que facis el desenvolupament dels exercicis en una llibreta. Pots fer arribar els resultats per mail o whatsapp.
Solució el 29/04/20

Tasca 1.4 Mates en context Llegeix la teoria i resol els problemes següents a la llibreta. Cal que facis el desenvolupament dels exercicis en una llibreta. Pots fer arribar els resultats per mail o whatsapp.
Solució el 01/05/20

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>