PORTEM INFORMACIÓ!

El nostre correu electrònic enviat a les famílies segueix donant resultats ja que un munt de nosaltres estem portant a l’escola fotografies, vídeos i informacions diverses.

L’Álex i la Naila han portat un vídeo en 4D de les ecografies que van realitzar a les seves mares quan estaven embarassades. Ha estat molt emocionant i en aquesta ocasió el cordó umbilical es veia una mica millor. Hem tornat a observar la posició dels bebès i les seves diferents parts. També hem intentat reconèixer l’Álex i la Naila, comparant els seus nassos, boques, ulls,… Però ha estat força difícil, la veritat!

La Yassmin i el Julen han portat, per la seva banda, fotografies d’Internet on s’aprecia amb molta claredat el cordó umbilical que va des del melic del nadó a la placenta. Comencem a entendre com funciona el cordó i quina és la seva funció. Ara sabem que aquest sistema no només serveix per alimentar el bebè que està a la panxa, sinó que també li aporta aire i un corrent de sang.

Per una altra banda, el Desmon també ens ha volgut ensenyar les ecografies corresponents a quan estava a la panxa de la seva mare. Es veu realment petitó i ens ha fet molta il·lusió de veure’l, tot i que novament ens ha costat reconèixer el nostre company.

Ens agrada aportar elements al projecte, ja que d’aquesta forma és molt més proper i significatiu per a nosaltres. Gràcies famílies!