Comparem els climes

Primer de tot hem repassat què era el clima i, a partir d’aquí, hem decidit que si volem resoldre la pregunta del nostre projecte: “Els animals de l’Amazones poden venir al Parc Fluvial?”, primer de tot hem de saber quin clima fa a cada indret per poder comparar-los. Així doncs, farem unes TAULES DE REGISTRE per comparar el clima de Vilanova del Camí i el clima de Guayaquil (Equador).

Posarem en pràctica el MÈTODE CIENTÍFIC per respondre a la següent pregunta: “El clima de Guayaquil és el mateix que el de Vilanova del Camí? Així doncs, hem realitzat un mural del mètode científic per deixar clar: què observarem, quina és la pregunta, quina és la hipòtesi, com ho farem per investigar-ho i, finalment, què necessitarem.

Per tant, respondrem a la nostra HIPÒTESI i, per fer-ho, haurem de mesurar i apuntar el temps que fa als dos llocs en unes taules de registre que hem creat nosaltres mateixos, per després poder analitzar els resultats. Ens espera una setmana de molt treball on haurem de convertir-nos en autèntics meteoròlegs.