Gran èxit a la reunió de reporters i reporteres web

Aquest dimecres 5 de desembre hem fet una reunió amb tots els nens i nenes de P5 fins a 6è que s’han ofert voluntaris per fer de reporters i reporteres del nostre web. Més d’un centenar!

Totes les classes van rebre la convocatòria la setmana passada i avui només han assistit aquells i aquelles que s’han engrescat amb la idea d’escriure reportatges monogràfics que publicarem al web.

Després de la reunió hem organitzat 6 grups internivells que durant el curs dedicaran alguna sessió de divendres a l’hora d’esbarjo a buscar una notícia, investigar, escriure la crònica i il·lustrar amb fotografies i vídeos si cal.

Moltes gràcies per la gran resposta obtinguda ja que ens anima a continuar en aquesta línia i ampliar espais on escriure té un gran motiu de ser. Esperem ben aviat poder compartir amb vosaltres alguns d’aquests articles.

A les fotografies falten els alumnes de 2n i alguns de 3r i de 4t que per motius varis no han pogut ser presents a la reunió però que també formaran part d’aquest gran equip.