English Bags

Aquesta activitat no es durà a terme per qüestions organitzatives mentre s’hagin d’aplicar les mesures COVID, però s’utilitzaran les maletes a l’hora de “group work” de cada curs.

Els alumnes de 1r fins a 4t que hagin retornat la Carta de compromís, podran començar a gaudir de les English Bags. Es tracta de 6 maletes per cada grup-classe i dins de cada maleta hi ha l’explicació de l’activitat més un llibre en anglès.

A la maleta també hi hem inclòs una guia amb una breu explicació de la història junt amb les paraules clau que poden ajudar a la comprensió del text. A més, els llibres tenen un cd o un USB amb l’àudio perquè el puguin escoltar mentre llegeixen.

Creiem que és un material molt important per consolidar i ampliar les estructures i vocabulari treballats a classe. Es tracta de gaudir de la lectura tot aprenent. És una activitat totalment voluntària.

NOTA IMPORTANT

No totes les English Bags s’han treballat a classe, per la qual cosa no sempre serà fàcil la seva comprensió. No us amoïneu; aquest no és l’objectiu principal, i pels vostres fills i filles no serà tampoc la finalitat de les maletes. Els nens i nenes gaudeixen d’un material atractiu juntament amb el seu àudio, s’habituen a la pronunciació de la llengua anglesa, escolten paraules conegudes i familiars per ells, etc.

De totes maneres, sempre trobareu informació i les paraules clau a la guia que s’adjunta amb les maletes, i al bloc d’anglès hi trobareu unes pestanyes amb tots els vídeos dels diferents contes que hem seleccionat per a facilitar la seva comprensió:

Les 6 maletes de cada grup sortiran de l’escola cada setmana a mans de 6 afortunats/des que l’hauran de retornar com a data màxima el següent dimecres, de manera que sempre hi hagi un cap de setmana al mig. És important retornar-la dins el termini previst perquè pugui anar com en més cases millor, i així la podran gaudir més famílies.

And that’s all… just enjoy the experience!

Aquesta activitat està inclosa en el projecte English at Home and Back to School.

Mestres de llengua anglesa