Comissió mixta de biblioteca

 

 

 

 

 

 

QUÈ FEM? QUINS PROJECTES DUEM A TERME?

La biblioteca escolar és un espai fonamental de comunicació i intercanvi en el qual la lectura, la investigació i la recerca tenen el seu lloc de trobada.

La Comissió mixta de Biblioteca s’encarrega de dinamitzar aquest espai i fer-lo viu: un lloc on tota la comunitat pugui aprendre, somniar, descobrir, viatjar…

La nostra comissió també ha ajudat a fer realitat l’espai Bibliopati per aquells nens i nenes que vulguin llegir durant l’hora del pati (dissenyat conjuntament amb la Comissió mixta de pati-hort).

 

QUINS PROJECTES TENIM DE FUTUR?

Les següents actuacions no es duran a terme per qüestions organitzatives mentre s’hagin d’aplicar les mesures COVID.

Per una banda obrim la biblioteca un dia a la setmana per tal que les famílies que vulguin puguin passar una estona i agafar llibres en préstec. També organitzem sessions de contacontes a càrrec de mares i mestres voluntàries (els pares també hi són benvinguts!). Durant el curs també s’organitzen exposicions temàtiques.

 

QUÈ PODEN FER LES PERSONES INTERESSADES?

Per poder dur a terme tots aquests projectes necessitem voluntaris, qualsevol ajuda serà benvinguda per això us animem a col·laborar! El compromís pot ser a mida de la disponibilitat de cadascú.

 

ADREÇA ELECTRÒNICA:

Si voleu donar un cop de mà, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres: bibliotecavitxeta@gmail.com

Comissió mixta de biblioteca

 

Articles relacionats: Biblioteca