Comissió mixta de biblioteca

QUÈ FEM? QUINS PROJECTES DUEM A TERME?

La biblioteca escolar és un espai fonamental de comunicació i intercanvi en el qual la lectura, la investigació i la recerca tenen el seu lloc de trobada.

La Comissió mixta de Biblioteca s’encarrega de dinamitzar aquest espai i fer-lo viu: un lloc on tota la comunitat pugui aprendre, somniar, descobrir, viatjar…

La nostra comissió també ha ajudat a fer realitat l’espai Bibliopati per aquells nens i nenes que vulguin llegir durant l’hora del pati (dissenyat conjuntament amb la Comissió mixta de pati-hort).

 

QUINS PROJECTES TENIM DE FUTUR?

Actualment tenim diversos fronts oberts: per una banda tornem a obrir la biblioteca un dia a la setmana (dijous) de 16:00 a 17:30 per tal que les famílies que ho vulguin puguin passar una estona i agafar llibres en préstec. També començarem a fer sessions de contacontes un cop al mes a càrrec de mares i mestres voluntàries (els pares també hi són benvinguts!). Durant el curs també organitzarem exposicions temàtiques.

 

QUÈ PODEN FER LES PERSONES INTERESSADES?

Per poder dur a terme tots aquests projectes necessitem voluntaris, qualsevol ajuda serà benvinguda per això us animem a col·laborar! Cadascú pot col·laborar segons la seva disponibilitat: els que us vagi bé podeu venir a obrir la biblioteca de tarda, també podeu col·laborar fent els cartells per fer difusió o bé venint a explicar contes entre altre coses. El compromís pot ser a mida de la disponibilitat de cadascú.

 

ADREÇA ELECTRÒNICA:

Si voleu donar un cop de mà, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres: bibliotecavitxeta@gmail.com

Comissió mixta de biblioteca

 

Articles relacionats: Biblioteca