ATUREM EL CANVI CLIMÀTIC

El passat 24 d’octubre va ser el dia internacional contra el canvi climàtic. La nostra escola està molt conscienciada amb aquest tema i la importància de treballar-ho cada any a les aules. Aquest any, aprofitant el dia internacional, hem treballat el tema molt profundament. Tota l’escola ha realitzat diferents acccions i treballs per conscienciar-nos de la importància que té aquest tema.
L’alumnat de 2n-3r ha treballat el tema des de diferents vessants: hem vist vídeos del que està passant, hem treballat les causes i les conseqüències, hem realitzat murals, hem comprovat la pol·lució de l’aire i hem ajudat a l’AMPA a realitzar uns boc’n rolls per a tota l’escola.
És super important reduir el consum de paper de plata en els nostres esmorzar per aquest motiu hem valorat la idea d’utilitzar boc’n rolls en comptes de paper de plata, així ajudem a no contaminar tant el planeta. Esperem que us agradin!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>