HALLOWEEN 2018

“Fa molt de temps, en aquesta escola, van entrar tres nens… els quals mai més en van poder sortir. Diuen que encara segueixen aquí acompanyats per uns amics molt estranys…”

L’Ángel de vampir, la Yumalai de Txuqui, la Mari i la Luisa d’esperits, la Tere d’Estefania (novia de Txuqui), l’Abraham Díaz de monjo, i la Coral, la Nerea i el Rafa dels tres nens desapareguts.

Aquests van ser els protagonistes del túnel del terror que aquest any vàrem preparar els de 6è per als nens i nenes de 4t i 5è, i alguns de 1r d’ESO que no s’ho van voler perdre. Nosaltres ens ho van passar molt bé muntant-ho i sobretot espantant als altres; mai no havíem fet res d’igual. Ens vam trobar de tot: nens que no volien entrar, nens que a mig camí volien fer mitja volta i no seguir, nens que asseguren no haver passat por però que no paraven de cridar mentre eren a dins… En definitiva, un túnel del terror MEMORABLE!!! Ja,ja,ja!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>