Tornada a l’escola el proper dia 11 de gener

“IMPORTANT: TORNADA A L’ESCOLA EL DIA 11 DE GENER”

Us informem que les darreres indicacions del Departament d’Educació, respecte a la tornada a l’escola després de les vacances de Nadal,- són les següents:

“El primer trimestre està a punt de finalitzar i hem aconseguit, amb el vostre suport i esforç, protegir el dret a l’educació dels i de les alumnes, i que els centres educatius garanteixin les mesures necessàries de prevenció i salut.

Com ja sabeu, es preveu que l’evolució de la pandèmia després de les vacances de Nadal no sigui gaire afavoridora, i és per això que els departaments d’Educació i Salut hem previst diverses mesures perquè les escoles siguin espais el més segurs possible. En aquest sentit, s’ha previst aplicar les mesures següents:

L’inici de curs del segon trimestre s’endarrereix fins al dilluns 11 de gener, com a conseqüència d’haver avaluat i tingut en compte les recomanacions sanitàries: el Govern aprovarà la disposició normativa per fer efectiva la modificació del calendari escolar el proper 22 de desembre.

Es faran cribratges als i a les professionals en tornar de les festes nadalenques.”

També us fem arribar una infografia del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya per tractar amb els nostres fills/filles en aquest període de vacances: