Novetats! – CASAL D’ESTIU 2020

Famílies, us podem informar que, finalment, aquest estiu també hi haurà Casal a La Vitxeta!! Hem hagut de tenir en compte molts factors per prendre aquesta decisió, però hem considerat oportú i necessari poder oferir aquest espai de lleure educatiu que, estiu rere estiu, tan bons moments ens ha donat!

Ho posarem tot per part nostra perquè la proposta d’aquest estiu sigui engrescadora, divertida i emocionant! Òbviament, sempre seguint les mesures sanitàries establertes i havent-nos d’adaptar a la realitat que ens està tocant viure. Segurament no podrem realitzar moltes de les activitats o sortides que cada any fem. Per aquest 2020 n’haurem de trobar d’altres, que segur que ens ho faran passar d’allò més bé, mentre esperem que l’estiu vinent puguem tornar a gaudir de les de sempre i de noves.

A part d’alguns canvis en el contingut i la dinàmica, us informem que també hi haurà canvis en l’organització i calendari. Després de tenir en compte el resultats de l’enquesta de famílies interessades, la viabilitat econòmica i la situació, les dates del casal d’estiu enguany seran del 30 de juny al 31 de juliol (amb franja d’acollida, casal i menjador). Al mes de setembre no se n’oferirà ja que, a més, l’AMIPA es veurà immersa en el període d’inscripcions i quotes per al curs 2020/21, així com també s’estaran realitzant totes les adaptacions a les mesures que s’hagin d’adoptar al menjador, activitats extraescolars, etc.

Tenint en compte les mesures sanitàries, els espais disponibles, etc., el límit de places per setmana serà de 48 infants.

Finalment, informar-vos que el període d’inscripcions serà del 10 al 20 de juny. Seran en format formulari electrònic i seguint ordre de recepció. Al ser un casal municipal, no hi ha prioritat d’inscripció per a les famílies del centre. Més enllà del dia 20 de juny, les inscripcions estaran subjectes a disponibilitat.

Salutacions,

AMIPA LA VITXETA