Música de la setmana

19 DE GENER: DIA MUNDIAL DE LA NEU

El 21 de gener es celebra el Dia Mundial de la Neu.

El Dia Mundial de la Neu està promogut per la Federació Internacional d’Esquí (FIS) i es celebra en un total de 46 països en tot el món. Amb un total de 478 activitats, pretén, entre d’altres coses, que nens i famílies gaudeixin de la neu, així com conscienciar sobre la necessitat de protegir i conservar la natura.
Als Pirineus de Catalunya , les següents estacions d’esquí i empreses, ofereixen activitats i descomptes especials amb motiu d’aquesta celebració:

  • Espot i Port Ainé. Celebra amb nosaltres el World Snow Day. Entre diverses activitats, cal destacar el Concurs de Ninots de Neu dirigit als més menuts de la família. La inscripció és gratuïta i els ninots més grans i originals fets per equips de mínim 2 persones tindran premi, no t’ho perdis!
  • Estació d’esquí Baqueira Beret. Caps de setmana del 14-15 i 20-21: paquet especial d’esquí (per tots aquells que mai no han esquiat). Dissabte 20, competicions (BBB Ski Race Experience) i baixada de torxes; sortejos i concursos els dies 20 i 21.
  • Estació d’esquí Boí Taüll. El dia 21 de gener: forfait infantil gratuït (de 6 a 15 anys), batukada familiar i animació infantil.
  • Estació d’esquí La Molina. El dia 21 de gener: competicions (Cabirol Minifreestyler), bateig de neu per a aquells que no saben esquiar i bateig de neu d’esports adaptats per aquelles persones de mobilitat reduïda.
  • Discover Pyrenees. Els dies 20 i 21 de gener: 20% de descompte en sortides amb raquetes de neu per la Cerdanya (familiars, de mitja jornada o dia complert), i un 10% de descompte en el Cerdanya Ecoresort de Prullans (hotel, bungalow o apartament).
  • RocRoi. Del 15 al 21 de gener: preu especial en les excursions amb raquetes de neu i construcció d’iglús, fets al parc natural de l’Alt Pirineu.