La Trobada de tions en imatges. Moltes gràcies!

Un any més un gran èxit la Trobada de tions de la nostra escola. Tallers, vermut, cagada del tió gegant, lliurament de guardons, premis i sorteig d’obsequis, exposició de més d’un centenar de tions d’arreu de Catalunya, Tió Guardiola, espectacle infantil, la impactant presentació del videojoc dels tions (el Tió Trainer 2000), la barra solidària, etc. Tot ben lluït gràcies a la Comissió encarregada de la seva organització que durant unes setmanes hi ha dedicat molt de temps i esforç i de les decoracions nadalenques fetes per l’alumnat de l’escola. Molt bona feina!

I des d’aquí volem agrair a totes les famílies que han participat fent un gest de solidaritat per a La Marató de TV3. Gràcies a tots s’han recaptat 1.415€ amb el tió solidari de la VIII Trobada de tions de l’escola.

Un any més moltes gràcies a tots i totes!!

 

La galeria d’imatges ha estat possible gràcies a un col·laborador de la nostra web. Si voleu conèixer més de prop les activitats de l’escola, feu-vos col·laboradors de la Comissió de projecció exterior: lavitxeta.net@gmail.com