Gràcies! IV Jornada de pati

Gràcies!!

Gràcies a tots i totes els que heu fet possible que la Quarta Jornada La Vitxeta es Mou pel pati fos una gran jornada.

Gràcies sinceres als pares i mares de la Comissió de pati, per totes les hores dedicades ara i sempre perquè estigués tot a punt per a treballar, dissenyant les actuacions i preparant els materials. I per la il·lusió en tot allò que feu i dissenyeu.

Venim de lluny, d’allà i d’aquí, venim tossuts, obstinats i decidits,

ho fem per tu, i ho fem per nosaltres,

i ho fem també per tots aquells que encara han de venir…

(versió del vídeo promocional de la Jornada)

Què hem fet?

Avui s’ha fet realitat el somni de tenir un bibliopati i una zona de jocs de taula amb espais per a desar els jocs. S’ha replantat, s’han posat més espais per a seure davant l’escenari, més taules de pícnic, ombratge a l’escenari, s’ha mogut la cuineta del pati d’infantil i s’han reparat les dues cuinetes i la taula d’instruments.

 

Més gràcies

Gràcies també a l’AMIPA pel seu suport i per facilitar-nos la feina, gràcies a l’equip directiu de l’escola i als mestres que heu pogut assistir a la Jornada i col.laborar amb tots nosaltres, gràcies a tot l’equip de pares i mares voluntaris que heu organitzat els tallers per elaborar Tres en ratlla, jocs de punteria, i taller d’elaboració de braçalets (que han esdevingut atrapa-somnis gràcies a grans dosis de creativitat), gràcies als fotògrafs que de ben segur haureu copsat moments únics i irrepetibles, gràcies a la Margarida per la seva il·lustració que des de la Primera Jornada ens ha inspirat i que ha estampat les samarretes i les bosses que avui lluíem de tots colors pel pati, i com a novetat als Boc’n rolls per als esmorzars, i sobretot gràcies a totes les famílies que malgrat la pluja avui heu decidit donar un cop de mà i assistir a la jornada.

A continuació teniu dues galeries d’imatges: