DIA MUNDIAL DE L’ACTIVITAT FÍSICA 2019

El Consell Esportiu del Maresme, donant forma a una iniciativa dels professors que integren el grup de Treball del Pla Català d’Esport a l’Escola i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró, del Departament d’Educació i de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, organitza el Dia de l’Educació Física al Carrer, amb la participació de més de 1.200 nens i nenes de la majoria d’escoles de Mataró.

Aquesta activitat es portarà a terme amb els i les alumnes de 3r de primària, el dia 4 d’abril al Nou Parc Central, de les 9 a les 12h. De les 9:45 a les 10:45 cada escola realitzarà una sessió d’educació física coordinada per les seves mestres especialistes. Després, hi haurà una estona per esmorzar i de les 11 a les 12 hi haurà una masterclass d’aeròbic/zumba, a càrrec dels tècnics del Consell Esportiu del Maresme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>