Espai Familiar

L’ESPAI FAMILIAR de l’AFA som un grup de famílies del centre que ens reunim mensualment per programar activitats de formació i d’oci i lleure en família, que s’estructuren en 3 espais:

Espai formatiu per a les famílies.

  • Xerrades i tallers bimensuals dirigides a les famílies sense la presència dels infants. Es tracta d’aprofundir en temes d’interès com la salut, l’educació, els conflictes, les relacions, etc.

Espai de trobada entres mares/pares/avis/es i les i els infants.

  • Tallers bimensuals dirigits a les famílies amb els i les infants. Es tracta de compartir en família a través de propostes com la música, la dansa, les arts, etc.

Espai Obert.

  • Visites guiades i excursions per fer en família, que es realitzen un cop al trimestre. És una bona manera de sortir del centre per compartir amb d’altres famílies activitats de lleure i oci. Es preten conèixer tant l’entorn més proper (recursos i serveis que ens ofereix la nostra ciutat) com d’altres llocs d’interès i espais naturals.

I per acabar, marxem en família a les Colònies Familiars! Trobareu tota la informació a: https://agora.xtec.cat/esc-antoniomachado/families/espai-familiar/colonies-en-familia

Si vols col·laborar amb nosaltres ens pots trobar el 2n dilluns del mes a les 16.30h a consergeria.

També pots enviar-nos qualsevol proposta o idea al correu afaescolaantoniomachado@gmail.com

 

Entre totes i tots fem una escola millor!