Escola Antonio Machado

TENIM GANES D’ESCOLA!

 

Ja fa dies que el claustre del Machado estem treballant per començar el nou curs 2021-2022, i és que tenim moltes ganes d’escola!! per començar dilluns, per retrobar-nos, per viure noves experiències, noves vivències, … per continuar avançant!
Fins aviat!

La 14a edició dels Projectes Singulars ha possibilitat 64 estades formatives d’alumnes de 4t d’ESO

Aquesta iniciativa té per objectiu que l’alumnat de l’últim curs d’ESO es decideixi a acabar-la i a continuar els seus estudis post obligatoris, partint dels interessos treballats en les estades formatives, que enguany s’han realitzat en 40 empreses, entitats, centres educatius i serveis de l’Ajuntament de Mataró. Aquesta edició ha comptat amb la participació de 43 alumnes de 6 centres educatius de la ciutat.

8 claus per elaborar i fer eficaç una nota de premsa

 

VENDA DE FOTOGRAFIES DE GRUP 2021

Famílies,

Dilluns 31 de maig i fins el divendres 4 de juny, a l’entrada de l’escola recollirem els diners per les fotografies de grup! Recordeu que és imprescindible portar la butlleta que ja us vam enviar!

SANT JORDI 2021

La primera primavera, masovera
Del nostre obligat confinament
Com aquella donzella
Abans que el drac apareguera
Li deia amb fermesa al cavaller
Dóna’m una llança
Vèrtex d’esperança, fruit del nostre amor
Passarem junts
Un Sant Jordi diferent…

però enguany… us desitgem un Sant Jordi més que diferent…

per gaudir-lo, per somiar-lo, per compartir-lo… 

BONA DIADA!!

RIFA de 6è: ENS AJUDEU?

Han finalitzat tots els sortejos de les diferents paneres!! agraïm molt la vostra col·laboració! i felicitem de nou als guanyadors i guanyadores!!

ENGLISH DAY! DIVENDRES 26 DE MARÇ

Benvolgudes famílies,
Tenim el plaer de comunicar-vos que aquest divendres 26 de març celebrem l’English Day. Es tracta d’una activitat que sorgeix de la necessitat d’implementar l’anglès, en el nostre cas, durant dia, en un context més ampli i lúdic, amb unes activitats més globalitzadores amb l’objectiu de potenciar l’anglès a nivell oral. Enguany, la temàtica és “Spring/Easter” treballant les tradicions angleses d’aquest tema, mitjançant jocs, manualitats i activitats lúdiques diverses.