Escola Antonio Machado

VENDA DE FOTOGRAFIES DE GRUP 2021

Famílies,

Dilluns 31 de maig i fins el divendres 4 de juny, a l’entrada de l’escola recollirem els diners per les fotografies de grup! Recordeu que és imprescindible portar la butlleta que ja us vam enviar!

SANT JORDI 2021

La primera primavera, masovera
Del nostre obligat confinament
Com aquella donzella
Abans que el drac apareguera
Li deia amb fermesa al cavaller
Dóna’m una llança
Vèrtex d’esperança, fruit del nostre amor
Passarem junts
Un Sant Jordi diferent…

però enguany… us desitgem un Sant Jordi més que diferent…

per gaudir-lo, per somiar-lo, per compartir-lo… 

BONA DIADA!!

RIFA de 6è: ENS AJUDEU?

Han finalitzat tots els sortejos de les diferents paneres!! agraïm molt la vostra col·laboració! i felicitem de nou als guanyadors i guanyadores!!

ENGLISH DAY! DIVENDRES 26 DE MARÇ

Benvolgudes famílies,
Tenim el plaer de comunicar-vos que aquest divendres 26 de març celebrem l’English Day. Es tracta d’una activitat que sorgeix de la necessitat d’implementar l’anglès, en el nostre cas, durant dia, en un context més ampli i lúdic, amb unes activitats més globalitzadores amb l’objectiu de potenciar l’anglès a nivell oral. Enguany, la temàtica és “Spring/Easter” treballant les tradicions angleses d’aquest tema, mitjançant jocs, manualitats i activitats lúdiques diverses.

PREINSCRIPCIÓ i MATRÍCULA – CANAL WHATSAPP

Amb la finalitat de tenir una comunicació més immediata i directa sobre tot el procés de preinscripció i matrícula pel curs 21-22 i per poder resoldre dubtes, hem creat un grup de Whatsapp només per a les famílies que s’han de preinscripciure el curs vinent.

Cal omplir aquest formulari, per formar part del grup de Whatsapp

Si coneixeu famílies interessades en portar els seus fills a la nostra escola, feu difusió.

Altavoz Dibujos Animados Aislados - Gráficos vectoriales gratis en Pixabay

 

NOTÍCIA – MATARÓ AUDIOVISUAL

Alumnes de l’Antonio Machado, preocupats pel medi ambient.

Els nens i nenes de 5èA de l’escola Antonio Machado han entrevistat a l’alcalde, David Bote, sobre el medi ambient.

Quina quantitat de residus reciclen els ciutadans de Mataró? Quina capacitat tenen els camions de la brossa? Aquestes han estat només dues de les qüestions que els 16 alumnes de cinquè A de l’escola Antonio Machado han preguntat a l’Alcalde de Mataró, David Bote. Els joves alumnes, que treballen en aquests moments un context de medi ambient, han volgut traslladar les seves inquietuds, preocupacions però també curiositats a la màxima autoritat de la ciutat. Així doncs, han pogut conèixer les accions que fa l’Ajuntament a favor del medi ambient i en la lluita contra el canvi climàtic i també han preguntat, com si d’una entrevista professional es tractés, pel servei de Mataró Neta. Tot plegat, amb una visió de futur que fa reflexionar als estudiants i que pretén generar més consciència a la població.

Els nens i les nenes han estat treballant en aquest projecte durant setmanes. És per això que, tot i portar jaquetes al revés complint les normes de la setmana de Carnestoltes, han estat molt concentrats amb les respostes que els oferia l’alcalde i anotant cada una de les dades que els explicava. L’experiència ha estat una oportunitat plena d’il·lusió.

L’alcalde ha proposat als estudiants visitar al final del projecte la planta de la brossa a Mataró, seu del Consorci per al Tractament de  Residus Sòlids Urbans del Maresme. A més d’aquesta visita, el projecte vol acabar amb una acció a la ciutat de Mataró per contribuir al benestar i a la sostenibilitat mediambiental.

ALUMNES DE 6è

Alumnes de sisè (promoció 2009)

Les nenes i els nens de sisè de l’escola han posat paraules a tot allò que els ha fet sentir el seu pas per l’escola! Gràcies per tot el vostre esforç, dedicació i compromís del vostre dia a dia al Machado…❤️