EL PATI, ESPAI EN TRANSFORMACIÓ

Són moltes les hores que els infants passen al pati i també són moltes les experiències i els aprenentatges que hi tenen lloc. Durant l’esbarjo, ens relacionem, vivim els conflictes i desenvolupem les nostres habilitats socials i emocionals. Esdevé, així, un espai de relació entre gèneres, edats i cultures.

És per això que des del primer dia d’escola hem començat a posar fil a l’agulla i reprendre la feina de fa ja 3 anys, quan un grup d’alumnes de 1r de primària va encapçalar la difícil tasca de millorar el pati gran de l’escola. Passats aquests anys, continuem veient la gran necessitat d’oferir als alumnes un espai versàtil, divers i potent en aprenentatges i molt més. Així doncs que alumnes, mestres i properament famílies unifiquem esforços per convertir el que ara és un somni (molt real i molt pensat) en quelcom on els nostres alumnes gaudeixin plenament!

Famílies! fem-ho possible! ben aviat us informarem de la data de les jornades de treball … 

NOVETAT!!

Us informem que dins l’apartat “Menú” trobareu autoritzacions que en cas de necessitar-les, us les podeu descarregar.

COMPROMESOS AMB LA FORMACIÓ

Durant la tarda d’avui les mestres i els mestres de l’escola hem tingut la primera sessió de formació en centre sobre entorn Google. Tenim la gran sort de que l’Anna Subirà (tutora de P5B i coordinadora TAC) i l’Alícia (mestra – especialista d’anglès i coordinadora TAC) són les formadores.

Continuem compromesos amb la formació i sabem que necessitem continuar aprenent.

VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA

Ja són un bon grapat d’anys que treballem paral·lelament amb el Consorci de Normalització Lingüística (CNL) per continuar oferint un espai d’aprenentatge de la llengua catalana per adults dins de l’escola (fins ara, les tardes de 15h a 16:30h dels dilluns). Actualment, el grup està format per 12 mares que han participat d’aquest aprenentatge amb l’ajuda de la Montse (voluntària per la llengua del CNL) i que han obtingut, entre d’altres coses, des de fa 2 cursos, un certificat oficial. 

Tot i així, recentment, des del CNL ens han fet saber que ja tenim voluntària i que enguany es realitzarà els divendres a la tarda. No obstant, continuem cercant voluntaris i voluntàries per així ampliar el nombre de tardes en català!

Animeu-vos!!

Si alguna persona hi està interessat/da, que es posi en contacte amb la direcció del centre.

ENTRADA ALTERNATIVA A L’ESCOLA

A partir de l’1 d’octubre els/les alumnes de primària que entrin sols a l’escola ho poden fer per la porta del C/Marià Ribas.
La porta s’obrirà de 9h a 9:05h i de 15h a 15:05h. En el cas de trobar-la tancada, caldrà que accediu a l’escola per la porta principal.

Aprofitem per demanar-vos també, que els infants de P4 i P5 han d’entrar sols a l’escola, acomiadant-vos a la porta de vidre de davant de consergeria.

Agraïm la vostra ajuda!

PRIMERS DIES…

Es respiren nervis, emocions i mirades innocents… els infants entren a l’escola com si ahir hagués estat un altre dia del curs… però aquest! és diferent. El primer dia d’escola després de les vacances és emocionant, divertit, il·lusionant i pràcticament indescriptible. Les i els alumnes han entrat per la porta, veiem cares de felicitat! les famílies entren a l’escola acompanyant als seus fills i filles …

L’escola és plena de vida altra cop! la rutina, el dia a dia, les estones per compartir, per explicar, per mirar, per… cares conegudes i algunes noves. Tot plegat, un cúmul de vivències difícils d’explicar en 4 línies.

Però el que sí podem explicar és que estem enormement satisfets d’encetar un nou curs i, sobretot, de poder-lo compartir amb totes i tots vosaltres! gràcies per confiar!

Som-hi!!!

FI DE CURS, ESTIU I BONES VACANCES!!!

Ja ha arribat el final de curs, i des de l’escola ens acomiadem de totes i tots vosaltres desitjant-vos un molt bon estiu! aprofiteu per descansar, desconnectar, … i ens veiem el proper curs!!

LES MESTRES I ELS MESTRES US DESITGEM MOLT BON ESTIU!!!

 

COMIAT DELS ALUMNES DE 6è

Ja ho tenim aquí!! el final de curs ja ha arribat i amb aquest, el comiat dels alumnes de 6è. Avui, tothom al gimnàs perquè els de 6è amb les seves famílies gaudeixin dels “regals” que la resta d’alumnes des de P3 fins a 5è i els mestres, hem preparat per a tots ells! i quan acabem, sortirem al pati i ens refrescarem amb un gelat!

Que tingueu molta sort en la nova etapa que inicieu!! us trobarem a faltar!!

 

LA MULASSA A L’ESCOLA

Des de l’inici d’aquest curs l’associació cultural i d’esbarjo Mestres del Gai Saber han tingut a l’escola la Mulassa que ja ha participat d’algun acte oficial a la ciutat de Mataró. Divendres 15 els alumnes de l’escola van poder conèixe-la a l’hora que la van veure ballar al gimnàs de l’escola.