PORTES OBERTES 2021

Benvolgudes famílies!!
Ja fa dies que estem preparant les jornades de portes obertes 2021.
Tenim moltes ganes de compartir amb vosaltres el projecte de la nostra escola! Per això, estem treballant per poder-vos-ho explicar de la millor manera en un format online. Així podem centrar els nostres esforços per aconseguir que tot i que no pugueu venir a l’escola presencialment, acabeu coneixent-nos millor, i us puguem resoldre els vostres dubtes i preguntes.
Així doncs, a partir d’ara podreu trobar tota la informació a través d’aquesta pàgina web de l’escola on us anticiparem l’organització de les jornades, com us ho presentarem i molt més!

Creativation Challenge | Mètode | Material carregant...

Aquí teniu la informació sobre preinscripció pel curs 2021-2022:

TORNEM!!

Iniciem un curs atípic, però les ganes, la força, l’entusiasme, la positivitat… fa que aquest cop encara més, fem tot el que calgui perquè sigui un bon curs!!
Bon inici de curs!!

 

PLA D’OBERTURA DE CENTRE 2020-2021

Aquest és el pla d’obertura de l’escola que es va aprovar el passat dimecres 2 de setembre en Consell Escolar. Cal tenir en compte que la situació epidemiològica és canviant, i és per això que és possible que algunes de les informacions que apareixen en aquest pla es vagin ajustant a mesura que avança el curs. 
Farem el possible per mantenir-vos informades i informats!

Informació famílies inici curs

(també disposeu d’aquest link amb informacions més concretes)