COREOGRAFIA REINA CARNESTOLTES

Ja el tenim aquí!!!

Us presentem el vídeo on es mostra la coreografia que ballarem tots junts al patí amb motiu de la festa de Carnestoltes!!
Famílies aquest any la Reina Carnestoltes ens demana que us animeu a ballar amb nosaltres, però abans haureu de practicar una mica a casa amb els vostres fills i filles no?

Amb aquest vídeo us ho posem facilíssim!!!!

A GAUDIR DE LA FESTA!!!!

 

XOCOLATADA SOLIDÀRIA 2020

Aquest proper divendres, comparteix amb els teus una xocolatada que dóna molta vida 🍫 taca’t pel càncer infantil 🩺

3ª xocolatada solidària
🕟 16:30 a la porta principal
♻ Ajuda’ns a reuduir residus: porta got i cullera de casa

CONSELL D’INFANTS

El passat 20 novembre de 2019 es va constituir el Consell d’Infants de Mataró per aquest curs 2019 – 2020. Els nostres representants de 5è i 6è són l’Unai Campos alumne de 5èA que estrena candidatura i la Bruna Estrada, alumna de 6èB que continua la seva representació per segon any.

Què és?
És un grup de nens i nenes de Mataró que es reuneixen per parlar sobre temes relacionats amb la ciutat i donar la seva opinió. També parlen sobre els drets dels infants i com donar-los a conèixer a la ciutadania.

Sobre quins temes tracta?
Cada any, el Consell d’Infants decideix el tema que vol tractar. La temàtica triada per aquest curs ha estat el canvi climàtic.  

eTWINNING QUALITY LABEL

Ja fa més de 7 anys que participem anualment i en diferents ocasions en els projectes eTwinning. Per aquells/es que no sabeu massa de què es tracta us podem dir que l’acció eTwinning és una iniciativa de la Comissió Europea que pretén animar les escoles europees a col·laborar mitjançant les tecnologies de la informació i la comunicació proporcionant la infraestructura necessària.

Enguany ens han atorgat el segell de qualitat del projecte “English Rocks!” ja que continuem complint amb els 6 criteris establerts:

  1. Innovació pedagògica i creativitat.
  2. Integració en el pla d’estudis de l’escola.
  3. Comunicació i interacció entre les escoles que participen del projecte.
  4. Col·laboració entre centres escolars associats.
  5. Ús de les noves tecnologies.
  6. Grau d’impacte en l’aprenentatge de l’alumnat.

TRANSFORMEM ELS ESPAIS D’EXPERIÈNCIES

Les jornades han estat un èxit! la pàrticipació de mestres i famílies ha fet possible que gairebé totes les tasques que calia fer per millorar els espais s’hagin pogut fer! moltes gràcies! Ben aviat podrem començar els espais… hi ha novetats!