BON ESTIU I BONES VACANCES!!

El curs arriba al seu fi… són, però, molts els records i les anècdotes que podem explicar, són moltes les coses que podem compartir… perquè ha estat, una vegada més, un curs intens, molts aprenentatges, moltes il·lusions, noves amistats, nous desitjos, nous projectes… com deien al sopar de 6è, és un sentiment agredolç, tenim una altra promoció que marxa de l’escola cap als instituts, però sabem que tot anirà molt bé! perquè ja són uns quants els cursos que hem acomiadat als més grans de l’escola i tot i que és un moment emocionant i especial, continuarà quedant en el record de totes les persones, companys, amics, mestres i famílies que han pogut gaudir i compartir aquests 9 anys amb aquests alumnes.

Us desitgem el millor i unes bones i merescudes vacances!!

I a la resta de famílies del Machado! us agraïm novament la vostra confiança, acompanyament i complicitat al llarg de tot aquest curs… ens veiem a la tornada! bon estiu!!

Però sobretot, donem la benvinguda a totes les famílies que comenceu aquest nou camí amb nosaltres, benvinguts i benvingudes!!

Resultat d'imatges de bon estiu

WHATSAPP FAMÍLIES NOVES

GRUP DE WHATSAPP DE FAMÍLIES!

L’AFA disposa d’un grup de WhatsApp transversal, format per famílies voluntàries de diferents cursos, amb l’objectiu d’ajudar a les noves famílies a resoldre dubtes i compartir experiències.  És un grup obert a tothom i que posteriorment es manté obert per acompanyar a les noves famílies a integrar-se en la comunitat resolent dubtes sobre l’escola o l’AFA. Per formar part del grup només cal accedir al següent enllaç des d’un dispositiu mòbil amb WhatsApp.

http://xurl.es/afamachado 

Resultat d'imatges de WHATSAPP

 

CLOENDA DEL CONSELL D’INFANTS

Aquesta tarda s’ha celebrat l’acte de cloenda del Consell d’Infants a la plaça darrere l’Ajuntament on s’han aplegat les i els consellers, representants de les escoles, famílies, l’alcalde, els i les diferents regidors i regidores, així com les tècniques de l’Ajuntament que han acompanyat durant aquest curs als consellers i conselleres. Hem pogut sentir com explicaven les activitats que han anat realitzant entorn a la temàtica de la defensa i cura dels animals domèstics, salvatges, exòtics i de granja, les campanyes de sensibilització i molt més que no ha estat poc!

                                                               

UNA TROBADA MOLT ESPECIAL…

Les i els alumnes de 3rB han pogut compartir amb el Sr. David Bote i el Sr. M.Àngel Vadell, alcalde i regidor d’educació respectivament, a l’Ajuntament el que ja fa uns mesos porten treballant a l’aula i que te a veure amb la proposta de reconvertir la zona de jocs interactius del parc central, en un nou parc amb propostes molt interessants. Ara és hora de treballar a fons i poder presentar idees més concretes el proper dimecres 12 de juny, dia assenyalat perquè assisteixin a l’escola el regidor d’educació i el cap de manteniment de l’Ajuntament, i poder conversar tranquil·lament amb l’alumnat. 

FESTA DELS AVIS I ÀVIES!

Avui a la tarda, a partir de les 15h les àvies i els avis dels alumnes de P3, P4 i P5 faran una festa al pati del cicle petit que compartiran amb les seves netes i nets i les mestres, tot berenant! com cada any segur que s’ho passaran molt i molt bé!

ALGUNES INFORMACIONS …

Famílies ja ens trobem al mes de juny… això vol dir que s’acaba el curs, però encara ens queda molta feina! per això i a mode de recordatori us fem un resum de les dates més importants:

Dilluns 10 de juny

Festiu

Jornada intensiva

De dilluns 11 a divendres 21 de juny de 9h a 13h

Xeringada

Dijous 20 durant el matí

Comiat alumnes de 6è

Ens acomiadem del curs i dels i les alumnes de 6è (només les famílies de 6è poden participar del comiat)

Dilluns 24 de juny

Festiu

Comentar l’informe

Les famílies de P3 a 5è durant el dimarts 25 (i les famílies de 6è durant el dimecres 26) que així ho vulgueu podreu venir a l’escola de 9h a 11h i de 12h a 14h per parlar amb el/la tutor/a.

ELS ALUMNES DE 3rA A LA MOSTRA D’AUDIOVISUALS

II Mostra de contes audiovisuals de Mataró 2018-2019

Enguany els i les alumnes de 3rA participen en la 2a mostra de contes audiovisuals de Mataró on han utilitzat la tècnica de l’stop motion d’aquesta manera i durant el matí del proper dimarts 11 de juny podran compartir amb altres centres de la ciutat i famílies produccions audiovisuals realitzades pels alumnes d’infantil i primària. Així també podran contextualitzar una activitat significativa que potencia el treball interdisciplinar des de l’àmbit lingüístic, l’àmbit digital i l’àmbit artístic tot desenvolupant habilitats comunicatives.

6è A MADRID…

Des d’ahir dilluns i fins aquest divendres 7 de juny, les i els alumnes de 6è han anat al viatge de final de curs a Madrid! Ja des del primer moment estan gaudint al màxim de les activitats que elles i ells mateixos han anat planificant al llarg de tot el curs… perquè el viatge de final de curs, està planificat, organitzat i gestionat entre les tutores de 6è i els mateixos alumnes! una experiència única i que els permet poder conèixer en tot moment què faran i quan, però sobretot perquè. Ens veiem a la tornada! gaudiu!!

CAMPANYA DONACIÓ DE SANG

Aquest divendres 31 de maig de 15:30h a 19:30h campanya de recollida de sang a l’escola. I per què? doncs perquè els alumnes de 4tB ho han estat treballant des de fa un temps quan van estar parlant a l’aula de perquè hi havia alguns alumnes que es trobaven cansats, a què era degut això, fet que va portar a parlar i investigar sobre els hàbits i l’alimentació i com aquesta repercutia en el cos on finalment van necessitar saber com en el moment que mengem qualsevol aliment el cos l’absorbeix i l’integra a la sang. D’aquí l’interès i motivació de contactar amb el banc de sang i organitzar aquesta campanya.
Us hi esperem!!

 

 

UN GRAN CONCERT!

Aquest dissabte 25 de maig ha tornat a passar! les i els alumnes de 4t, 5è i 6è, mestres de l’escola, músics en directe, un ambient més que fantàstic i una selecció de les millors cançons dels anys 60, 70, 80 i 90 han fet tremolar les parets de la sala Clap, han fet ballar al millor públic, les famílies del Machado, però sobretot han tornat a deixar un record inoblidable!! felicitats perquè ha estat més que genial!!

I no podem deixar-ho aquí perquè tot això hagués estat impossible sense l’ajuda de l’Andrés, pare de l’escola, que un any més ens ha ajudat a immortalitzar els millors moments! gràcies a l’entrega i potència dels músics del grup “El Gripau Blau” que han tocat en directe i que ho han donat tot! gràcies al claustre de l’escola que han participat, però sobretot a les tutores de 4t, 5è i 6è! gràcies als alumnes, grans protagonistes i que han estat a l’alçada de grans concerts!, però més que mai, gràcies a la Marta Muñoz, mestra de música de l’escola, que ha fet possible, altra vegada, aquest somni! 

 

JA QUEDA POC…

Ja queda molt poc… de dilluns 3 a divendres 7 de juny, les i els alumnes de 6è marxaran cap a Madrid pel viatge de fi de curs! Al llarg del curs, s’han realitzat moltes activitats per recollir diners, entre elles, la venda de roses per Sant Jordi, els berenars de les tardes, els sortejos de paneres i productes, i el fet que aquest any es tornessin els diners de la loteria. Tot per una bona causa, reduir el cost del viatge.

Estem convençuts que un any més, gaudiran al màxim i tindran un gran record… ja queda poc! passeu-ho molt i molt bé!