Distinció a les proves d’accés a la universitat curs 2019-20

Marina Tovar Martín i Lucía Peña López, ex-alumnes del nostre institut han rebut la “Distinció de les Proves d’Accés a la Universitat 2020″ en l’acte de lliurament que va tenir lloc el passat 1 de desembre a càrrec del Conseller d’Empresa i Coneixement, Ramón Tremosa i Balcells.

Distincions PAU 2019

 

 

 

 

Des de l’any 2001, el Consell Interuniversitari de Catalunya atorga anualment les distincions PAU per reconèixer públicament l’esforç dels/de les estudiants, així com la seva bona preparació en la realització de les proves d’accés a la universitat (PAU). Es concedeix la Distinció PAU a l’alumnat de Catalunya que en la convocatòria ordinària de juny ha obtingut una qualificació igual o superior a 9 punts, en la fase general de les proves d’accés a la universitat.

Aquestes alumnes van treure una puntuació superior a nou en la Fase General de les PAU 2020. Hem de recordar l’ esforç que va significar per als alumnes, els docents i el personal administratiu, fer les proves enmig d’unes circumstàncies tan especials i delicades a causa de la pandèmia.

Moltes felicitats a les dues per la feina ben feta!