Alumnat: premis i reconeixements.

Premi Joan Gomis de Treballs de Recerca 2020.

Sofia López Hernández, exalumna del nostre institut, ha estat la guanyadora del premi Joan Gomis d’enguany, amb el treball de recerca de batxillerat ” Els Jocs Olímpics de Berlín 1936, superioritat racial o propaganda política”, que va tenir com a tutor el professor  Sergi Cervantes Furió.

Aquest guardó s’emmarca en els Premis de Recerca per a la Pau de la Fundació Solidaritat i l’Institut de Desenvolupament Professional ( IDP-ICE) de la Universitat de Barcelona.

____________________________________________________________________________

Premi Recerca Jove 2019

La nostra exalumna Maria García Romera ha rebut un dels Premis Recerca Jove del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya pel seu treball de recerca “CRISPR: Redissenyant la vida”, dirigit per la professora Montse Estrada i presentat en el nostre centre al curs 18-19.

____________________________________________________________________________

Premi Projecte de recursos educatius 2019

El 14 de novembre va ser premiat per la CONFAVC (Confederació d’Associacions de Veïns de Catalunya) un projecte dut a terme per l’Institut Numància durant el curs 2018-19. El projecte tenia com a objectiu oferir recursos d’èxit educatiu a alumnes en risc d’exclusió. La Presidenta de l’Associació Dona Balàfia, Josepa Teresa Farreny, va ser l’encarregada de donar el trofeu i el diploma a la representant de la FAVGram, Pilar Giménez, entitat que va col·laborar i va donar visibilitat al projecte.

____________________________________________________________________________

Disseny portada publicació Treballs de Recerca de 2n batxillerat. 2018.

L’alumnat de 1r de batxillerat de la matèria de Disseny es va presentar a la convocatòria de dissenys de portades de la publicació oficial que cada curs organitza el CRP. El disseny escollit és creació de l’alumne Carlos Alcivar de 1r batxillerat B.


____________________________________________________________________________

PREMI CONCURS REIMAGINA’T 2016

Les alumnes de l’optativa de Visual i Plàstica de 4t d’ ESO, Ana Maria Hirgau, Tanit Leiva, Yaiza Marín i Laura Ramos, han estat les guanyadores de la setena convocatòria del concurs Re-imagina’t  de guions no sexistes per publicitat.

La nostra ciutat forma part del conjunt del municipis a Catalunya que donen suport en aquesta iniciativa.

El grup guanyador i la professora, Emiliana Corral,  van participar activament en la programació i l’enregistrament de l’espot amb el grup d’alumnes de la Universitat Blanquerna de Comunicació , responsables de l’edició final del guió premiat, en els platós de la Facultat a Barcelona.

Podeu veure el resultat final a la web de l’Observatori de les dones en els mitjans de comunicació:

Gràcies a la Universitat Blanquerna de Comunicació i concretament als alumnes que han fet possible aquest resultat final i per la seva paciència en el procés, gràcies als nostres actors/actrius  ja que sense ells/elles aquest espot hauria estat impossible i gràcies a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet que ens han donat l’oportunitat de poder participar un any més en aquesta iniciativa per la igualtat de gènere.

Felicitats a les alumnes del Numància per la feina ben feta!!!

____________________________________________________________________________

Premi Argó de Treball de recerca 2015

La Universitat Autònoma de Barcelona ha reconegut el valor acadèmic i professional del treball de recerca del nostre alumne Aleix Saura Vallverdú, estudiant de batxillerat tecnològic del nostre institut. L’Aleix ha estat guardonat amb un dels premis Argó en categoria d’Arts, pel seu projecte Disseny arquitectònic d’un refugi obert en el context de la muntanya de Montserrat.

____________________________________________________________________________

Primer premi al concurs del campus universitari d’ alimentació 2013

El passat dissabte dia 9 de novembre una representació d’estudiants de l’institut Numància va guanyar el primer premi del primer certamen del concurs gastronòmic de centres de secundària organitzat pel Campus d’Alimentació de Torribera en el marc d’Expaliments 2013.

Els estudiants mereixedors del premi son: Na Helena Pérez, en Pau Checa en Víctor Barrantes i en Jorge Navarro.______________________________________________

1r Premi i premi del públic per la animació “CANVIEM EL MÓN” en la convocatòria del premi d’animacions per la Pau de Fundipau. 2012

Els alumnes de l’optativa de visual i Plàstica de 4t d’ ESO , Marcel Hita, Marc Gómez i Dani Mestre, han estat els guanyadors per aquest stop motion que promou el reciclatge d’actituds i objectes violents en actituds de Pau. Obriu el vídeo, molt bon treball!

____________________________________________________________________________