Els grups de 2n estrenen el segon trimestre al CosmoCaixa amb Creactivity, un projecte que permet experimentar i crear amb diversitat de materials.

Les Aigües amb la Marató 2019

L’Escola Les Aigües amb la solidaritat de les famílies i l’organització de l’AFA, del servei de menjador, dels alumnes i de l’equip de mestres ha celebrat la 5a Fira per la Marató de Tv3. Aquest 2019 hem recaptat 1.431 € que aniran a la investigació de les malalties minoritàries.

Les Estrelles de Mar a l’Alqueria Cloelia

Els grups de P4 estan treballant les cases i la besàvia del Ricard els ha convidat a veure la seva casa modernista, l’Alqueria Cloelia. Han gaudit al visitar-la i han jugat una estona al seu jardí.

Els grups de 3r visiten la fàbrica de Cacaolat

Els grups de 3r hem visitat la fàbrica de productes làctics Cacaolat a Santa Coloma de Gramenet. Hem conegut la història d’aquest producte que va néixer a Cardedeu, hem après quines són les matèries primeres que utilitzen per elaborar-ho i hem visitat la cadena de… Llegeix més»

Alguns dels millors moments de la trobada Erasmus+ a Rafina (Grècia) d’aquest octubre

Del 13 al 18 d’octubre un grup de 6è de Les Aigües va participar a la trobada Ersmus+ Let’s be friends, integrada en un projecte dels cursos 18-20. L’escola acollidora va ser la de Rafina (Grècia) i també van assistir-hi comunitats educatives de Gavolovo (Bulgària), Trapene (Letònia) i Kolín (República Txeca). L’eix del projecte és la preservació del planeta, les plantes i els animals. L’acolliment d eles famílies di de la comunitat grega va ser genial i estem emocionats de rebre’ls a tots a la propera trobada internacional que farem a Cardedeu del 18 al 23 de maig de 2020.

Matemàtiques manipulatives a 1r

Els grups de 1r fem sessions de matemàtiques de manera manipulativa amb jocs i material divers.