L’escola apareix als mitjans

Al llarg dels 18 anys d’història de l’escola, algunes de les activitats que hem fet han quedat plasmades ens els arxius audiovisuals d’alguns  mitjans de comunicació. Aquí en teniu alguna mostra:

L’informatiu de RTV Cardedeu del 8 de març de 2021 parla del programa de la vacunació per prevenir la covid-19 al personal que treball a l’Escola Les Aigües.

El model seguit a l’Escola Les Aigües es presenta al programa Els matins de TV3  per parlar de l’eficàcia dels purificadors d’aire amb filtre HEPA. Programa emès el dimarts 10 de novembre de 2020.

Un equip dels matins de TV3 va venir a l’escola per interessar-se pels purificadors d’aire amb filtre HEPA que vam instal·lar al novembre. Durant el matí el periodista Rubén Cabús Lomba i el càmera Bruno Blas Giménez van passar per algunes aules per enregistrar imatges i van parlar amb l’equip directiu per veure com s’havia actuat.

Dolors Sala, Regidora d’Educació de l’Ajuntament de Cardedeu valora l’inici de curs en una entrevista a l’informatiu de RTV Cardedeu del dijous 17 de setembre de 2020.

Aquest és el missatge per desitjar un molt bon inici de curs a tothom emes el 14 de setembre, primer di de durs,  que ha fet RTV Cardedeu amb les AFAs i AMPAs dels centres educatius de la vila amb la col·laboració de Dàmaris Gelabert. Bona part de les imatges van ser enregistrades al pati de Les Aigües al mes de juny.

Vídeo de comiat de curs que va fer l’equip de mestres el 19 de juny de 2020, Un missatge amb algunes paraules que defineixen l’escola que hem volgut ser durant el confinament i la que intentarem ser, malgrat la pandèmia.

RTV Cardedeu parla de la reobertura de l’escola després del confinament a cauasa de la covid-19 en l’Informatiu del 8 de juny de 2020.

El dijous 28 de maig l’info K va fer un programa especial dedicat a les escoles, on molts infants plantegen els seus dubtes i inquietuds al Conseller d’Educació Josep Bargalló. Al programa també hi va participar la Nora de 5è de Les Aigües que va donar un missatge per a l’equip de mestres i en especial a la Pilar, la seva tutora. Gràcies, Nora!

Per veure’l podeu clicar aquí.

Vídeo que l’equip de Les Aigües va fer el 23 de març de 2020  des de casa a inicis del confinament per donar ànims i suport a tots les famílies transmetent les ganes de tronar a l’escola.

RTV Cardedeu es fa ressò dels Tallers de prevenció de violència masclista adreçats a famílies que fem a Les Aigües a l’Informatiu de l’1 de febrer de 2020.

La Regidoria d’Educació dona la benvinguda al curs 19-20 des de Les Aigües, informatiu de RTV Cardedeu del 13 de setembre de 2019.

El Projecte de pati coeducatiu de l’escola a l’Informatiu de RTV Cardedeu del 25 de gener de 2019.

La Festafa, la festa de les activitats extraescolars de l’AFA Les Aigües de l’Informatiu de RTV  Cardedeu del 4 de juny de 2018.

Cicle de xerrades a famílies de l’AFA Les Aigües a l’Informatiu de RTV Cardedeu del 20 de novembre de 2017.

Mannequin Challenge de la Pau del 30 de gener de 2017
Les primeres Fires per la Marató de TV3, recaptant solidaritat sota la pluja. Emès a l’Informatiu de RTV Cardedeu del 22 de desembre de 2016.

Promoció d’activitats de contacontes de la Biblioteca Les Aigües a l’Informatiu del 8 de novembre de 2016 de RTV Cardedeu.

Trobada Interncacional Erasmus+ a Les Aigües a l’Informatiu de RTV Cardedeu del 22 de febrer de 2016.

El Projecte del gust per la lectura l’octubre de 2015 a l’Informatiu de RTV Cardedeu.
La preparació del curs 15-16 a l’Informatiu de RTV Cardedeu del 4 de setembre de 2015.

Presentació del Projecte d’Escacs a l’escola en la Trobada de la Federació d’Escacs de Catalunya celebrada a Sabadell el març de 2015 i l’enllaç amb la notícia del Periódico de Caralunya del 16 de febrer de 2015.

L’inici del projecte d’Escacs a l’escola vist per RTV Cardedeu a l’Informatiu del 18 de març de 2015.

Per visionar-lo podeu clicar aquí.

Els inicis del Projecte de Geolocalització a l’Informatiu de RTV Cardedeu del 18 de març de 2015.

La promoció de l’Editorial Proteus del llibre Què és lla Llibertat? de Teresa Forcades el 7 de juny de 2013.
Presentació a la Biblioteca Les Aigües del llibre Biel al laberint de Miquel Osset amb il·lustracions de Mariano de la Torre, una història inspirada en el Biel Carbó, alumne de l’escola. Vídeo de l’info K del 23 d’abril de 2013.

Podeu veure-ho clicant aquí.

 

Quan els Ersamus+ es deien Comenius, el primer projecte internacional de l’escola. Emès a l’Informatiu de RTVC Cardedeu del 18 de gener de 2011.