Vídeo presentació de la Jornada de Portes Obertes

Les dates de la preinscripció escolar per al curs vinent són del 13 al 24 d’abril.

Visita al Cim d’Àligues

El passat divendres 23 de febrer, els/les alumnes de Cicle Inicial vam passar un gran día al Cim d’Àligues a Sant Feliu de Codines. Hem après moltíssim sobre les aus i les seves característiques i vam poder veure de ben aprop les aus i sentir el seu vol de ben a prop!!

 

La línia del temps dels Videojocs

A 4tA després de molts dies d’esforç ja hem acabat la línia del temps dels videojocs. Han estat molts dies de buscar i triar informació i imatges. Estem molt satisfets amb el resultat i us ho volem ensenyar.

Consulteu el Calendari

Accediu al Calendari situat en el lateral esquerra o a l’enllaç que hi ha a sota del mateix, per veure i consultar els esdeveniments del mes que puguin del vostre interès.

 

El Vallès Educa

Aquí podeu veure el reportatge que va fer el programa “El Vallès Educa” del Canal Terrassa el dimarts 13 de febrer, sobre l’Apadrinament del Ball de Gitanes que fa la nostra escola.

Cliqueu la imatge per veure el vídeo

En aquest ENLLAÇ podeu veure el programa sencer de “El Vallès Educa” del 13 de febrer de 2018

 

El Vallès Educa

Avui dimarts 13 de febrer arriba un nou programa de El Vallés Educa al Canal Terrassa (21.00h) i Vallès Oriental TV (21.30h) on es parlarà de com les escoles són espais solidaris, de dansa i, sent la setmana de setmana de Carnestoltes, d’una rua de Carnestoltes.

En aquest programa es farà un reportatge sobre la nostra escola per conèixer el programa Dansa a l’Escola que impulsa l’Ajuntament i sobre l’Apadrinament del Ball de Gitanes que fa la nostra escola.

Aquestes són les emissions:

Dimarts 21.00, 23.00
Dimecres 19.30
Dijous 14.30, 21.30
Divendres 9.30
Dissabte 11.30, 20:30
Diumenge 7.30, 00.30