L’inici de les sessions de música

Ja portem unes setmanes de curs i els Petits Prínceps ja hem recuperat les nostres rutines a la classe de música.

Durant les primeres sessions vam estar recordant algunes de les cançons i coreografies treballades en el curs anterior com les cançons del cançoner de muntanya i de la cantata.

La primera coreografia que hem estat treballant aquest curs ha estat la cançó “That’s what I like” de Bruno Mars i una de les primeres cançons que hem començat cantant ha estat “El Petit Príncepde Manu Guix i les Macedònia per tal de presentar-ne el musical; al llarg del curs anirem treballant les diferents cançons d’aquest.

La primera cançó del musical que hem començat a treballar plenament ha estat “El xai” a través de la qual hem començat a veure diferents diàlegs musicals i estructures musicals similars a aquest. A partir d’ara farem una petita creació musical amb instruments seguint aquesta tipologia d’estructura.

També durant el mes d’octubre ja hem començat  a vincular la música amb el nostre projecte de comunitat “2ºC poden canviar el nostre planeta?” i per fer-ho hem començat amb la cançó “Sing for the climate” (versió del Bella Ciao); a través d’aquesta hem après què és una cançó protesta i quines cançons protesta coneixem. També hem après la cançó “Moving” de Macaco.