FEM MÚSICA AMB LES ALÍCIES!

Hem començat un nou curs a l’aula de música amb les Alícies; ja teniem ganes de poder tornar a cantar i ballar plegats!

Durant aquestes primeres sessions de música, les Alícies hem recordat i tornat a recuperar les diferents rutines que portàvem a terme a música el curs passat; l’estructura de les nostres sessions sempre és similar:

Primerament comencem fent una audició d’ una cançó relacionada amb alguns temes que estiguem tractant a l’aula o a l’escola. Aquest curs hem començat a treballar la cançó Ocell Petit del Cda Pau Casals: aquesta cançó ens parla de la natura i la importància de cuidar d’ella.

Després de fer l’audició sempre fem una coreografia. Aquest trimestre estem ballant That’s what I like de Bruno Mars i també Comptine d’un autre eté de Yann Tiersen que ens serveix per tornar a la calma.

Després d’aquestes coregrafies fem el treball de les cançons: hem començat amb Sing for the climate versió de Bella Ciao Bon dia vida de Gertrudis que ens encanta! Us en deixem l’enllaç:

La última part de la classe la destinem a fer jocs d’expressió corporal i ritme.

Com a novetat, aquest trimestre farem algunes sessions amb el grup partit. Mentre mig grup faci música l’altre meitat farà activitats amb l’Aura i després ens intercanviarem. Ja ho hem provat i ens ha agradat molt!