L’equip IPM 2n classificat a la Pujada Ullastrell 2018

El professor d’automoció del nostre centre Raül Navarro ens explica com s’ha convertit en una part fonamental de l’equip del pilot de ral·lis Ferran Pujol, 2n classificat a la Pujada a Ullastrell 2018.

“Aquest passat diumenge dia dos de desembre es va celebrar la VIII  pujada a Ullastrell, 3r memorial Lluís Costa, dins del Campionat de Catalunya de Muntanya FCA.

Com a professor del departament d’automoció de l’Institut Premià de Mar fa uns anys que a l’estiu, en comptes de fer un curs de formació, vaig a fer una estada formativa en un taller. En aquestes estades formatives entres en contacte amb el món real de l’automoció, veus els avenços en els vehicles i al treballar en tallers, coneixes a noves persones, fas noves amistats i sense saber exactament com, acabes fent d’assistència del pilot Ferran Pujol en  diferents ral·lis.

Les últimes estades formatives les vaig fer al taller PIT LANE de Sentmenat, vaig aprendre moltes coses noves que em serveixen per fer millor les meves classes i posar exemples reals i actuals als alumnes i com he dit fer noves amistats, cosa que és d’agrair.

L’Oriol i el Manel, socis i propietaris del taller, fa un parell d’anys van tenir un petit problema amb un vehicle al seu taller i van trucar-me per si els podia ajudar a resoldre l’averia i es on vaig conèixer en Ferran Pujol, excampió de volant RACC, excampió d’Espanya de la copa Suzuki Swift i, excampió català de muntanya amb CM,…

 

Així es va començar la col·laboració entre l’IPM i aquest equip de competició, format per amics disposats a treballar innumerables hores, dormir poc però sobretot gaudint d’aquest món de la competició.

La idea era clara: Rescatar el Peugeot 206 xs, excampió del volant RACC, per tornar-lo a fer córrer més que mai. I aquesta temporada ha tornat a bramar el seu motor més que mai per les retorçades carreteres del Ral·li Osona, Circuit d’Andorra, Pujada al Farell i la Pujada a Ullastrell.

Amb la temporada finalitzada els pròxims objectius són: fer alguna cursa sobre gel al Circuit d’Andorra i el Ral·li Sprint Sant Julia 2019.

SEMPRE DONANT MOLT DE GAS.

Sense oblidar agrair a la resta que han fet possible aquest projecte:

Carlota, Judit, Joan Pol i Josep de Tallers Pujol.”

2 comentaris

  1. Damià

    Caram, molt bé un professor entre campions!! Que bé que al video de crashes i show, som part del show!!! Enhorabona!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>