PENSEM COM VOLEM LA PORTA

Després de tenir clar què són trenta centímetres i haver-ho comprovat, ens toca construir la porta!

Debatent i discutint una mica, vam arribar a la conclusió que el que volem és crear-ne només una entre totes i tots, de manera que calia que ens poséssim d’acord en com.

Primer vam fer uns dissenys individuals, on cadascú, fent de d’il·lustradors de la porta, vam dissenyar la nostra pròpia porta. Unes portes que ens vam ensenyar i vam compartir. Algunes eren quadrades, altres rectangles, però altres tenien formes ben curioses. També n’hi havia de colorins, altres eren del color de la fusta. I fins i tot n’hi havia amb algunes decoracions ben peculiars!

Per posar-nos, doncs, mans a la feina, vam decidir que fins que no tinguéssim el material per construir-la, no podíem acabar de pensar en com volíem que fos la nostra porta, així que mica en mica, animats i emocionats per prendre aquesta decisió algunes Alícies van dir que de casa podien portar materials per construir-la: cartrons, cartolines, fustes grans, fustes petites, goma eva, caixes…

Així que vam decidir que ho portaríem tot a l’escola i una vegada tinguéssim tot el material, tornaríem a prendre més decisions.

I mireu quin munt de material!