LES ALÍCIES SEGUIM EL REPTE DE LA TORRE

Abans de marxar de vacances els Rovellons i les Tanits ens van fer arribar un repte que les Alícies no ens vam voler perdre!

I és que els Rovellons van aconseguir amb les peces de fusta fer una torre de 82 pisos! Ens la van venir a ensenyar i també ens van enviar un missatge: US ATREVIU A SUPERAR-LA?

Durant una tarda algunes Alícies es van animar, però potser poc concentrades o més esverades i emocionades del compte, la nostra torre no superava els 50 pisos que ja ens queia.

Llavors va arribar el repte de les Tanits, elles sí que ho havien aconseguit! I l’havien superat de molt! Van aconseguir també després d’investigar i provar molt, una torre de 103 pisos d’alt!

Llavors sí que les Alícies ens vam arremangar! i amb concentració i paciència vam aconseguir una torre més alta que la dels Rovellons però no més que la de les Tanits, tot i això, l’alegria i la satisfacció va ser molta!

Ara però a l’escola tenim un nou espai, un armari ple de miralls on podem fer torres que semblen infinites! Quan hi dediquem una estona ja us l’ensenyarem!