VISITEM LA PIZZERIA “ORO DI NAPOLI” D’IGUALADA

Avui el temps ens ha permès poder anar a veure la pizzeria “Oro di Napoli ” d’Igualada. Com que ens estem fent molt grans, hem caminat molt lleugers i hem arribat més d’hora de l’hora prevista i així hem pogut jugar una miqueta al parc del costat.

Quan hem entrat a la pizzeria el primer que ens ha ensenyat el Gaetano és el forn de llenya per tal que el poguéssim veure ben d’aprop i agafar moltes idees per poder fer el nostre. No hem de descuidar la temperatura que ha d’arribar el forn, que és  500º.

Després ens han explicat quins ingredients necessitem per fer una bona pizza italiana i el Gaetano ens ha preparat unes quantes per esmorzar.

 

Com que hem fet una bona caminada teníem molta gana i ens hem menjat amb molt de gust les pizzes margarites que ens han preparat.

Ara ja sabem com fer el forn i també les pales per poder posar i treure les pizzes!!!