ALÇADA DE L’ESTRUÇ, SEGONA PART

Tenim molt clar que l’alçada d’un estruç és igual a tres Patufets o Patufetes. Però serà també igual a tres a Alícies, tres Rovellons, o tres Massagrans? Volem comprovar-ho, així que quedem en visitar la classe de les Tanits després del pati i que els nostres companys i companyes més grans ens ajudin amb aquesta incògnita.

Però, mentre estem esmorzant, tenim una visita sorpresa. Ens venen a veure els nens i nenes de la classe de les Alícies. Estan treballant el conte que dona nom a la seva classe on explica que la protagonista passa per una porta i creix fins arribar als 3 metres d’alçada. S’han plantejat la pregunta de com saber què són 3 metres i el Pau Macarro i la Martina Andújar han explicat que els seus germans Patufet i Patufeta, Aran i Adriana, estan elaborant un estruç de 3 metres. Així que han decidit baixar a veure el nostre estruç i comprovar la seva alçada.

Han quedat parats en veure com és de gran un estruç i nosaltres els hem plantejat el nostre dubte. Per tal de resoldre totes les incògnites plegats, els hem convidat a venir amb nosaltres a la classe de les Tanits.

Així doncs, ens hem trobat les tres classes a l’aula de les Tanits. Hem estirat a terra l’estruç i hem començat a fer prediccions i a comprovar la seva validesa. Finalment, després de moltes proves i de nens i nenes estirats a sobre l’estruç, hem resolt el misteri. Un estruç és igual a tres Patufets o Patufetes i a dos Tanits, un de mitjà o mitjana i un de més alt o alta.

Ha estat molt divertit i gratificant treballar de forma conjunta amb companys i companyes de diferents edats i alçades. Ara ja sabem que tots i totes som diferents i que podem compartir experiències i coneixement.

Podeu veure més fotografies al Drive!