Participació dels cicles d’Olis i Vins i Vitivinicultura a la “Fira de l’Oli” de les Borges Blanques

oliEls dies  15, 16 i 17 de gener s’ha celebrat a les Borges Blanques la 53ª Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra de Les Garrigues.

El Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Olis d’Oliva i Vins i el Cicle Formatiu de Grau Superior de Vitivinicultura de l’Institut Josep Vallverdú hi ha estat present de diferents maneres i ha participat en multitud d’actes.

El divendres 15 pel matí els alumnes van conduir un maridatge de pa amb oli, on es van degustar olis de diferents varietats combinats amb pans de  gustos diversos i es van exposar  les característiques de cada un d’aquests aliments.

També hi va haver dos tastos guiats de diferents varietats d’olis (a la una i les cinc de la tarda) conduits pel professor Josep Mª Audí.

El diumenge a les deu i les set de la tarda també es van realitzar dos tastos guiats dels olis guanyadors del concurs de la fira i a la una un maridatge d’aquests olis amb diferents pans.

Durant tota la fira el nostre centre ha disposat d’un espai cedit pel Patronat de la Fira on s’ha pogut donar a conèixer i promocionar els estudis que es poden cursar a l’Institut, en especial èmfasi al CFGM d’olis d’Oliva i vins i el CFGS de Vitivinicultura i en el qual es va sortejar un lot de vins i olis que han cedit les empreses que col·laboren amb els Cicles de Vins i olis.

galeria d’imatges