Superfinal de les World Series de natació artística

La selecció espanyola de natació artística va participar el passat cap de setmana a Budapest a la superfinal de les World Series FINA de l’especialitat, quedant en segon lloc per països del campionat, i en tercer lloc del còmput total de les World Series.

El resultat més destacat va estar la medalla d’or d’Ona Carbonell al solo tècnic, repetint el primer lloc que havia aconseguit la setmana anterior a Barcelona.

L’altre solo, el lliure, va anar a càrrec de la joveníssima Iris Tió, que va aconseguir la medalla de bronze. Tió ha competit també aquesta setmana a l’Europeu Júnior de natació artística juntament amb l’equip, que va fer la preparació prèvia al CAR, emportant-se la medalla de bronze en equip tècnic.

En duet lliure, la parella formada per Ona Carbonell i Paula Ramírez pujava al tercer esglaó del podi, igual que el duet mixt format per Pau Ribes i Emma Garcia.

En les disciplines d’equip, la selecció va aconseguir medalla de plata en totes: Highlights, equip lliure i equip tècnic.

En aquesta Superfinal van participar els països més destacats de les World Series. La següent parada de la selecció ja és el Mundial del juliol a Corea.