ESO i Batxillerat. Matrícula.      ATENCIÓ!!!    Només alumnat de nova incorporació a l’Institut CAR
– Llibres ESO-BATX  (Atenció canvis a 1r Batx)                      Sol·licitud d’armariet  ESO-BATX
– Preinscripció i MATRÍCULA al Cicle Formatiu de Grau Mitjà de CAFEMN. Curs 2020-21
– Preinscripció i MATRÍCULA Cicles Formatius de Grau Superior. Curs 2020-21
– Preinscripcions Ensenyaments de Tècnics Esportius: futbol, futbol sala, muntanya, esports d’hivern i altres modalitats. Curs 2020-21
  • L’horari de Secretaria és de 10 a 12 de dilluns a divendres pel matí. Per la tarda de 17 a 19 h de dilluns a dijous i els divendres de 15 a 17h.

Presentacions d’inici de curs d’Ensenyaments Tècnics Esportius

 

PRESENTACIONS CURS 20-21.  Dijous 10 de setembre de 2020
GRUP HORARI AULA TUTOR
Futbol  1 A 9-10 FP Sant Cugat Jose Enrique
Futbol 1 B 10:30-11:30 FP Sant Cugat Jose Enrique
Futbol 1 C 11-12:00 FP Sant Cugat Santiago Checa
Futbol sala 1 15:30-16:30 Aula 18 Javier Valera
Futbol sala 2 16:30-17:30 Aula 17 Javier Valera
TE1 Esquí 18-19 Aula 16 Alex Codina
TM2 extensiu 18-19 Aula 18 Luís Lizaso
TF 3 FUTBOL GS 12:30h.  FP Sant Cugat Alex Codina

Preguem que estigueu 10 minuts abans de la presentació a la porta del centre ( FP Sant Cugat o Centre d’alt Rendiment), amb totes les mesures recomanades per el PROSICAT

Resultats de les PAU Juny 2020

 

El 97% l’alumnat de 2n de Batxillerat de l’Institut CAR que s’ha presentat a les Proves d’accés a la Universitat ha obtingut la qualificació d’apte en la convocatòria de juny. 

En un any especialment díficil pel curs que ens ha tocat viure, felicitem a tot l’alumnat que ha aprovat fruit del seu esforç. 

Us desitgem el millor per la nova etapa que començareu el curs vinent.

Informació Matrícula Cicle Formatiu de Grau Mitjà Conducció d’Activitats Fisicoesportives en el Medi Natural

 

A partir del dia 30 de juliol podeu consultar la llista d’admesos al web del nostre centre o a internet amb el codi que us ha fet arribar el Departament d’Educació.

Si heu estat admesos recordeu que heu de fer la matrícula del dia 1 al 7 de setembre. La matrícula cal fer-la de forma telemàtica i per fer-la ens heu d’enviar la següent documentació a l’adreça de correu cicles.matricula@ies.car.edu

  • Imprès de matrícula amb les vostres dades. (Descarregar)
  • Full signat d’assabentat de la informació  i  talla de la samarreta (últim full del document d’informació de matriculació) (Descarregar)
  • Foto de carnet.

 

En cas que no l’hagueu portat amb la preinscripció, també ens heu d’enviar la següent documentació:

  • Original i/o resguard títol d’ESO o certificat prova d’accés (original i fotocòpia)
  • DNI, NIE o passaport de l’alumne/a
  • Targeta Sanitària
  • Llibre de família o altres documents relatius a la filiació

 

És molt important que feu la matrícula en el període indicat, ja que després té preferència l’alumnat de la llista d’espera. Si estàveu admesos i el dia 7 abans de les 13:30 h no heu fet la matrícula, perdreu la plaça i passareu al final de la llista d’espera.

 

Un cop finalitzat el període de matrícula de l’alumnat que apareix en la llista d’admesos de 30 de juliol, si hi ha places vacants s’obre el període de matrícula per l’alumnat que estigui en llista d’espera,

Si no heu estat admesos, però us continua interessant la plaça, a partir del dia 8 de setembre (de les 9:30 a les 13 h)  i seguint l’ordre de la llista d’espera ens posarem en contacte amb vosaltres al telèfon que vau facilitar en la preinscripció.

– Heu de tenir en compte que si no us podem localitzar i no us poseu en contacte amb la secretaria del centre, en un període de 24 hores a partir de la nostra trucada, entendrem que no us interessa la plaça i passarem al següent de la llista, Aquest procés el repetirem successivament fins a completar la matrícula del grup.

– Una vegada exhaurides les places del grup no podrem matricular ni alumnat de llista d’espera, ni alumnat que hagués estat admès en la llista del 30 de juliol però que no hagi fet la matrícula del dia 1 al 7 de setembre.

Informació Matricula Cicles Formatius de Grau Superior

Informació Matricula Cicles Formatius de Grau Superior

 

A partir del 30 de Juliol podeu consultar la llista d’admesos al nostre centre o a internet amb el codi que us ha fet arribar el Departament d’Educació.
 

Si heu estat admesos recordeu que heu de fer la matrícula del dia 1 al 7 de setembre.  La matrícula cal fer-la de forma telemàtica i per això ens heu d’enviar la següent documentació a l’adreça de correu cicles.matricula@ies.car.edu  

·                        Imprès de matrícula amb les vostres dades.    (Descarregar)

·                        Full signat d’assabentat de la informació del curs i talla de la samarreta (últim full del document d’informació de matriculació) (Descarregar)
·                        Comprovant del pagament del preu públic.
·                        Resguard d’haver rebut la informació del preu públic. (Descarregar)
·                        Foto de carnet,

 

En cas que no l’hagueu portat amb la preinscripció, també ens heu d’enviar la següent documentació:
·                        Còpia de l’original de la documentació que permet l’accés al cicle.
·                        Còpia del DNI, NIE o passaport de l’alumne/a
·                        Còpia de la Targeta Sanitària
·                        Còpia del llibre de família o altres documents relatius a la filiació 

 

► És molt important que feu la matrícula en el període indicat, després té preferència l’alumnat de la llista d’espera. Si estàveu admesos i el dia 7 abans de les 13:30 h no heu fet la matrícula, perdreu la plaça i passareu al final de la llista d’espera.

Un cop finalitzat el període de matrícula de l’alumnat que apareix en la llista d’admesos de 30 de juliol, si hi ha places vacants s’obre el període de matrícula per l’alumnat que estigui en llista d’espera,

► Si no heu estat admesos, però us continua interessant la plaça, a partir del dia 8 de setembre (de les 9:30 a les 13 h)  i seguint l’ordre de la llista d’espera ens posarem en contacte amb vosaltres al telèfon que vau facilitar en la preinscripció.

Heu de tenir en compte que si no us podem localitzar i no us poseu en contacte amb la secretaria del centre, en un període de 24 hores a partir de la nostra trucada, entendrem que no us interessa la plaça i passarem al següent de la llista, Aquest procés el repetirem successivament fins a completar la matrícula del grup.

Una vegada exhaurides les places del grup no podrem matricular ni alumnat de llista d’espera, ni alumnat que hagués estat admès en la llista del 30 de juliol però que no hagi fet la matrícula del dia 1 al 7 de setembre.

 

Trobada final de curs

Després de més de tres mesos sense veure’ns, els passats dies 1, 2 i 3 de juliol va tenir lloc una trobada entre el nostre alumnat i els seus tutors i tutores.

L’alumnat d’ESO i Batxillerat va venir  al centre no només a recollir el seu material sinó també a fer una breu trobada amb els seus tutors i tutores i amb alguns companys i companyes. Ens va semblar positiu fomentar aquest espai de retrobament per poder tenir un contacte més pròxim i fer un tancament del curs més proper.

En els casos de l’ alumnat que finalitzava etapa escolar i que no cursarà estudis el pròxim curs a l’INS CAR, aquesta trobada ens va semblar encara més necessària .

 

Proves d’accés a CFGM

Proves d’accés 2020

El nostre centre ha estat seleccionat enguany un any més com a seu d’una comissió avaluadora de les proves d’accés als cicles formatius de grau mitjà de formació professional i d’ensenyaments esportius.

A causa de  les circumstàncies d’excepcionalitat  i amb la finalitat de poder disposar d’espais més adequats, la realització de les proves es va traslladar a l’INS FP de Sant Cugat. Des d’aquí volem donar les gràcies al seu equip directiu i al seu personal d’administració i serveis per la seva total col.laboració i disponibilitat.

 

 

Padlet del projecte GEP

Des del passat curs 2018-19,  el nostre institut forma part del projecte GEP (Generació Plurilingüe).

Aquest projecte és una iniciativa del Departament d’Ensenyament que té com a objectiu introduir les llengües estrangeres, l’anglès en el nostre cas, en altres matèries dels centres educatius seguint la metodologia que es denomina Aprenentatge Integrat de Continguts i Llengües Estrangeres (AICLE). 

Entre d’altres aspectes, això implica que en alguns cursos alguna assignatura conté sessions en anglès, fet  que augmenta el nombre d’hores en les quals l‘alumnat practica la llengua anglesa.

En el següent enllaç podeu veure algunes de les principals activitats preparades duran aquest curs.

GEP Padlet

 

Graduacions

Avui dia 19 de juny acabem oficialment el curs. Per alguns grups  d’ESO, Batxillerat, Cicles Formatius, CPIGS i Ensenyaments de tècnics esportius, això representa la finalització d’una etapa i la incorporació a uns nous estudis o al.món laboral.

Aquest any no podem gaudir amb aquests cursos de les tradicionals celebracions de graduació però ens acomiadem a través de la xarxa. Cada grup es reunirà telemàticament i en la majoria  s’ha elaborat un vídeo per celebrar-ho. Gràcies a tots els que heu col·laborat, en especial a l’Albert Viaplana i al Rubén Rodríguez

Us desitgem a tots el millor en la nova etapa que començareu. El futur és vostre.

En els següents enllaços podeu veure alguns videos d’aquestes graduacions.

2n de Batxillerat, Feu click aquí   Per tenir  accés heu de tenir oberta una sessió de Google amb un usuari ies.car.edu.

 

4t d’ESO.  Feu click aquí      Per tenir accés heu de tenir oberta una sessió de Google amb un usuari ies.car.edu

 

 

 

 

 

Webinar “Del Batxillerat a la Universitat”

Ll 27 de Maig, el SAE va organitzar el webinar “Transició del Batxillerat a la Universitat”, en substitució de la xerrada que es feia cada any al CAR per aquestes dates, amb ponents del CAR, la UAB, la UPC, la UB, la UPF, la UOC; i el testimoni de Marc Troya (esportista i estudiant de fisioteràpia).

El webinar estava dirigit als esportistes que enguany deixen l’Institut i faran el salt als estudis universitaris, amb l’objectiu de compartir el significat de la Doble carrera, com afrontar amb èxit aquesta transició, i mostrar-los que és possible compaginar esport d’alt nivell i universitat, i el funcionament dels programes de tutories per a esportistes d’Alt Nivell i Alt Rendiment, a diferents universitats catalanes.

Podeu veure el webinar aquí.