Premi al Treball de Recerca de Paula Avalle

El treball de recerca “El Sol del cicle 24 al 25. Construcció d’un projector solar, determinació de l’activitat solar i relació amb el canvi climàtic” de Paula Avalle Gràcia, tutoritzat per Rosa Tomàs ha obtingut el 1r Premi UB-Santander de la Facultat de Física a Treballs de Recerca de Batxillerat de la UAB. La nostra enhorabona!!!

Jubilacions de professorat del Brudieu

Rosario Esteban, professora de Matemàtiques, s’ha jubilat el 30 de juny de 2020. I el pròxim 31 d’agost de 2020 serà el darrer dia de treball per jubilació de Jordi Grau, professor de Llengua anglesa; Ana Suaña, professora de Processos de gestió administrativa; i Isabel… Llegeix més»

Matrícula oficial per a l’IFE

La matrícula oficial per a l’Itinerari Formatiu Específic [IFE] “Auxiliar en manteniment d’instal·lacions esportives” és el següent:

  • IFE: del 20 al 24 de juliol.

INFORMACIÓ PER A ALUMNAT NOU ALS ESTUDIS D’IFE:

  • Cartes que informen de les condicions i les dates per a les matrícules dels estudis postobligatoris… Llegeix més»

Actualització de dates de final de curs

Us passem les noves dates, en vermell, que hem previst per a l’acabament del curs escolar 2019-2020 a partir de modificacions de dates als aplicatius informàtics del Departament d’Educació. A més, també us passem la nova proposta actualitzada de dates del procés de confirmació de… Llegeix més»

Preinscripció Batxillerat i Batxibac 2020

S’obre el termini de preinscripció per als estudis de Batxillerat i per als estudis de Batxibac (doble titulació de batxillerat i baccalauréat).

  • Batxibac: del 18 al 22 de maig
  • Batxillerat: del 27 de maig al 3 de juny

Han de presentar la sol·licitud de preinscripció les persones que… Llegeix més»