HI HAVIA UNA VEGADA…

Ahir a la tarda vam conèixer tres contes nous i ens ho vam passar molt bé.

Vam veure a una rateta que escombra l’escaleta de casa seva i que va trobar un dineret. Amb aquest es va comprar un llaç de color rosa, se’l va posa a la cua i va sortir al balcó. Pel carrer passaven un gall, un porc, un ruc i un ase i la van trobar tan bonica que tots es volien casar amb ella. Però la rateta els hi va dir que no, perquè no li agradava com cantaven. Finalment va passa un gat; quan la rateta el va sentir miolar se n’enamora, i es van casar aquella mateixa nit. Però a l’hora de sopar, el gat es va menjar la rateta, perquè no era pas un gat enamorat, sinó un gat molt afamat.

Ens ha agradat molt poder agafar les titelles i representar el conte.

Després vam conèixer a la Rínxols d’or una nena molt bonica que surt a passejar pel bosc i troba una casa de fusta. Com que és molt curiosa hi entra i es menja un bol de sopa, trenca una cadira sense voler i, finalment, s’adorm. Quan tornen els amos de la casa, els tres óssos, ella s’espanta i se’n va corrent.

Per acabar vam descobrir el conte “Fem una festa” on vam observar els animals. Quins eren diferents, quins anaven a la festa… Amb l’ajuda de tots els patufets i patufetes vam aconseguir esbrinar-ho.