Emprenedors a l’Ajuntament

Formar una empresa comporta prendre moltes decisions i al mateix temps, plasmar aquestes decisions en documents: acta de constitució, estatuts de l’empresa, sol·licitar el CIF, demanar el permís d’ocupació de la via pública…

Mai ens ho haguéssim imaginat. Quina feinada! Però alhora, quantes coses estem aprenent. El passat, 10 d’abril vam anar a l’Ajuntament on ens va rebre l’alcalde i la regidoria de promoció econòmica de Sant Adrià per tal de tramitar el permís d’ocupació de la via pública. Vam aprofitar la reunió per fer valoració de com anaven les nostres empreses.

L’equip directiu de cada cooperativa ens vam presentar com els representants i vam respondre a un munt de preguntes. Quins problemes ens havíem trobat; quantes persones formàvem la cooperativa; quins productes havíem creat; com ens organitzavem, etc. Preguntes molt interessants que ens van fer pensar molt en tot allò que estàvem fent.

Finalment ens van concedir el permís d’ocupació de la via pública per poder muntar el nostre estand el dia del mercat. Quina il·lusió!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>