ESCAPE ROOM ODS 6è A

Bon dia,

El dia d’ahir va ser un dia diferent al grup de 6è A ja que lels nois i les noies van jugar a un escape room a l’aula. L’objectiu era el de donar el tret de sortida al que serà el projecte de grup aquest trimestre. La temàtica del projecte són els objectius de desenvolupament sostenible. ODS.

Per començar, van veure un vídeo on s’explicava que el Món està en perill. En aquest vídeo se’ls demanava resoldre alguns reptes en, com a molt  40 minuts,  per tal d’arribar a la possible solució d’aquest problema al qual ens enfrontem a nivell mundial.

Seguidament, les noies i els nois van haver de dividir-se en quatre grups. Cadascun d’aquests grups havia de resoldre quatre reptes (codis secrets, buscar targetes amagades per la classe, desxifrar números per a poder obrir capses tancades amb cadenes, problemes d’agudesa visual…). Cada vegada que un grup resolia un repte trobava una targeta amb un dels 17 ODS. Una vegada que els quatre grups van resoldre els quatre reptes van haver de col·laborar tot el grup sencer per a resoldre els dos últims reptes finals. Aquests els permetien, d’una banda, sortir de la classe i, de l’altra, trobar la resposta a la possible extinció de la humanitat (L’agenda 2030).

Els infants ho van gaudir molt i va ser molt interessant i emocionant veure com s’anaven organitzant i col·laborant per a aconseguir els seus objectius. Us deixem un carrusel d’imatges per a que us feu una idea.

Durant aquest trimestre s’aniran treballant els diversos ODS des de les diferents àrees d’aprenentatge i, per acabar, seran ells i elles qui hauran de preparar les proves d’un escape room per al professorat. Per tant, continuarem penjant notícies al respecte.

Fins aviat! 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>