Dinantia

Des del curs 2019-2020 la comunicació habitual entre famílies i escola es fa a través de l’app DINANTIA.

Per instal·lar l’aplicació haureu d’anar al Play Store, en cas que el sistema operatiu del vostre dispositiu sigui Android, o bé a l’Apple Store, en el cas de que el vostre dispositiu sigui iOS. L’app és gratuïta i el servei de Dinantia es paga amb la quota d’AMPA.

  

  1. Des del vostre telèfon mòbil heu d’instal·lar l’app Dinantia, ja sigui de l’Apple Store o des de Google Play.
  2.  Un cop instal·lada, heu d’inscriure-us escrivint el mateix correu electrònic que haureu informat a la secretaria de l’escola prèviament.
  3. Un cop inscrits/es, rebreu un email automatitzat a partir del qual haureu de confirmar la vostra inscripció a DINANTIA (Compte! De vegades, el correu d’activació es troba a la carpeta de “correu brossa”), clicant a “Autoritzar dispositiu“.
  4. A partir d’aquest moment, ja podreu accedir a l’aplicació i podreu rebre missatges de l’escola al vostre mòbil.
  5.  Per algunes funcions (autoritzacions, faltes d’assistència) us demanaran un PIN. Cal que aneu a “Configuració, Canviar Pin” i seguir les instruccions corresponents. Aconsellem posar un número de 4 xifres que us sigui familiar i/o fàcil de recordar.

Trobareu més informació al següent tutorial (important només seguir la part d’instal·lació amb e-mail, no amb mòbil)  i a http://www.dinantia.com/ca/

Si accediu des d’un ordinador via web, seguiu les següents instruccions: tutorial accés Dinantia des d’un ordinador. 

Si teniu algun dubte o problema, podeu escriure’ns a escolacanserra@xtec.cat o trucar al 937185654