Comiat curs 20-21

Benvolgudes famílies,

Avui arribem a l’últim dia lectiu d’aquest curs 20-21. Prova superada!

Les setmanes anteriors al començament d’aquest curs que tot just avui finalitzem van estar plenes d’incerteses, pors i expectativa. Què passaria? Com aniria el curs? Ens faran tancar l’escola en algun moment? S’adaptaran els infants a portar mascareta a les classes? Com podrem fer classe amb mascareta posada? Tindrem mitja plantilla de baixa per la Covid? Com podrem gestionar aquesta situació?

Gel hidroalcohòlic, presa de temperatura, desinfecció d’espais i mobiliari, entrades i sortides esglaonades, fer files per no barrejar grups estables, divisió i dels espais de patis, diversificació d’horaris i especialitats, reunions telemàtiques, entorn Moodle, confinaments grupals, confinaments individuals, proves PCR, classes telemàtiques per zoom,  protocols davant de simptomatologia, registre informàtic de casos positius… Una llarga llista de novetats que aquest curs hem incorporat a la nostra vida escolar, sense perdre mai el somriure que les mascaretes ens han amagat diàriament.

Des del primer moment, tota la comunitat educativa vareu demostrar una implicació exemplar, així com respecte i agraïment pel gran esforç organitzatiu que des de direcció i les diferents tutories estàvem fent. Des de l’equip directiu de l’escola volem donar-vos les gràcies pel vostre reconeixement i suport en aquest curs tan complicat. Cal destacar l’admirable paper que les nens i nens han demostrat durant tot aquest curs. Ens han donat una gran lliçó i ens han demostrat que, amb esforç, constància i emoció, tot pot sortir endavant. La seva adaptació a la nova organització d’escola i  el seguiment que han fet de les normes de prevenció ha estat exemplar. Gràcies també a tot el professorat que s’ha deixat la pell per garantir que els infants poguessin seguir avançant malgrat les dificultats que ens envoltaven. L’equip de neteja de l’escola ha fet un paper molt important pel que fa a la desinfecció dels espais que diàriament hem anat fent servir. La cooperació de tot l’equip de menjador, acollida, extraescolars i consergeria també ha estat imprescindible per aconseguir la fita que caracteritzava aquest curs escolar: escoles obertes, escoles segures.

Desitgem que passeu un molt bon estiu. Ens retrobarem al setembre amb molta força i il·lusió per seguir acompanyant els vostres fills i filles en aquest camí educatiu que fem possible entre totes i tots.

Cordialment,

Equip directiu Escola Can Serra.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>