Tens un whatsapp!!

Enguany els alumnes de sisè hem iniciat un nou projecte a l’hora del protagonista. És una manera diferent i divertida de treballar les emocions, l’empatia, el respecte, l’expressió escrita, l’ús correcte del whatsapp…
Com ho fem?
Doncs molt fàcil, a través dels missatges de Whatsapp.
La persona protagonista… Llegeix més»

Castanyada 2020

Hola famílies,
Com cada any, fidel a la seva cita amb els nens i nenes de Can Serra, divendres 30 d’octubre va venir la persona més estimada i esperada en aquest època de l’any pels infants de l’escola: la castanyera!
I per celebrar-ho, a la tarda ens… Llegeix més»

Canvi AMPA a AFA

A la darrera assemblea de l’Associació de Pares i Mares (AMPA) de l’Escola Can Serra celebrada el 28 d’octubre de 2020 es va aprovar canviar la denominació i passar-se a dir AFA (Associació de Famílies d’Alumnes). Per què… Llegeix més»

Ajuts econòmics material escolar

Ja estan disponibles els formularis per demanar ajuts de material. Si les famílies heu sol·licitat beca de menjador NO heu de demanar ajut de material escolar, si està concedida la beca de menjador, està concedit l’ajut de material i, si està denegada, està denegat també l’ajut de material escolar,  no es pot tornar a sol·licitar.… Llegeix més»

Reobertura escola 20-21

El pla d’organització de centre en el marc de la pandèmia de la Covid-19 és un document que les escoles hem confeccionat per concretar les mesures preventives, metodològiques, organitzatives i sanitàries, tenint en compte l’autonomia de centres i seguint  les instruccions del Departament de Salut… Llegeix més»