Detectius de les lletres

Bon dia famílies,

Aquests són el Marc i la Maria  dos simpàtics infants que amb l’ajuda de  i , treballen en una agència de detectius que vetlla perquè cada lletra tingui el seu objecte. Però una nit (encara no saben com!) tots els objectes van desaparèixer. De seguida, van trucar a la Lídia per veure si els ajudàvem a trobar-los. I com no podia ser d’una altra manera, ràpidament, els cocodrils vam acceptar la missió. Per això, a partir d’ara i fins a final de curs, cada setmana, un nen o una nena de la classe farà d’investigador/a i amb l’ajuda d’una lupa ha de buscar i trobar, a casa seva, entre 3 i 5 objectes que tinguin la lletra asignada. Aquí teniu un exemple de la primera missió que ens vam trobar a la bústia.                                                                                                                                                                     

Després, com a bons detectius, hauran d’enregistrar la seva investigació, dibuixant o enganxant una foto dels objectes que han trobat i escrivint la paraula.  Dilluns al matí, hauran d’explicar a la resta de companys i companyes del grup les seves descobertes. Al final de la setmana, com a recompensa pel seu esforç i treball ben fet reben un carnet, que els converteix oficialment en investigadors/es de l’agència de detectius de les lletres.

El que ningú de nosaltres sabia quan van acceptar l’encàrrec del Mar i la Maria es que la màgia de les paraules fa que els dibuixos que porten els nostres investigadors i investigadores, a l’endemà d’arribar a l’escola, es converteixen en joguines de veritat que hem començat a guardar a dins d’un pot molt especial amb el que ens encanta jugar i divertir-nos moltíssim !!!

Us deixem algunes fotos dels primers detectius i les seves investigacions. Esperem que us agradi!.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>