Sant Jordi i Jocs florals: El petit príncep

Hola nois i noies,

Esperem que estigueu molt bé. Avui és un dia molt especial: Sant Jordi, el dia de les roses i dels llibres. Enguany serà una mica diferent però nosaltres el volem seguir celebrant encara que sigui des de casa. Per fer-ho hem triat un fil conductor relacionat amb una persona molt important en el món de la literatura: l’escriptor Antoine de Saint-Exupéry. No sabeu qui és? Us el presentem:

Aquest senyor es va fer molt famós perquè va escriure el quart llibre més venut de la història: El Petit Príncep. És un llibre que explica la història d’un Petit Príncep que marxa del seu planeta per fer un viatge per l’univers, en el que descobreix l’estranya forma en què els adults veuen la vida i comprèn el valor de l’amor i l’amistat.

El petit príncep és considerat com un dels millors llibres de tots els temps i un clàssic contemporani de la literatura universal. Per això ha estat traduït a més de 250 idiomes diferents! Si entreu a AQUESTA pàgina web, ho podreu comprovar vosaltres mateixos/es.

Com que aquest any és el 120 aniversari del naixement d’Antoine de Saint-Exupéry us proposem que, per celebrar-ho, descobriu la història del Petit Príncep i inventeu el vuitè planeta que va visitar. Rebreu més indicacions per part de les vostres tutores, però per anar escalfant motors us proposem veure AQUEST vídeo.

Sabeu que farem amb les vostres produccions? Crearem un llibre digital i el compartirem a la web per poder gaudir-les tots i totes des de casa.

Animeu-vos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>