La història del Petit Príncep continua…

Alguna vegada heu sentit a parlar de la història del petit Príncep?

Narra les aventures d’un nen, que ve d’un planeta molt petit. Quan arriba a la Terra troba un aviador perdut enmig del desert  perquè el seu avió havia tingut una falla mecànica. El petit príncep explica a l’aviador totes les coses del seu planeta.

El petit personatge també narra les aventures del seu llarg viatge per diversos planetes:

  1. El primer planeta es trobava habitat per un rei. Aquest exigia que la seva autoritat fos ben respectada. I no acceptava la desobediència. Però, com era molt bo, donava ordres raonables.
  2. El segon planeta estava habitat per un home vanitós, la supèrbia del qual impedia veure la seva pròpia ridiculesa.
  3. El tercer planeta estava habitat per un bevedor. Aquesta visita del petit príncep va ser breu, però va sumir al petit príncep en una profunda tristesa.
  4. El quart planeta que havia visitat el petit príncep estava habitat per l’home de negocis qui vivia summament obsessionat per ser l’amo absolut de tot.
  5. El cinquè planeta era molt estrany i era el més petit de tots. Estava habitat pel faroner, que tot el dia treballava encenent i apagant el fanal.
  6. El sisè planeta era un planeta deu vegades més gran. Estava habitat per un geògraf.
  7. Finalment, el petit príncep es troba en el planeta terra amb l’aviador, amb la serp, amb la guineu (que li va ensenyar la importància de l’amor i l’amistat), i el comerciant. El llibre acaba amb el retorn del petit príncep al seu planeta.

Ara, el petit príncep ha pogut continuar les seves aventures gràcies als nens i nenes de l’escola Can Serra. Mireu, mireu!

 

Gràcies a tots i totes per participar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>