5è B fa una sortida als bombers de la Vall d’Hebrón

El passat divendres 13 d’abril els nens i nenes de 5è B vam fer la sortida del projecte d’aula i vam anar al Parc de Bombers de la Vall d’Hebrón per veure com funciona.

La primera part de la visita va ser un audiovisual explicant diferents aspectes del foc i com tractar-lo. Vam poder veure diferents tipus d’extintors i quin ús tenia cadascú. Aquí mateix vam fer un parell de pràctiques. A la primera ens va quedar molt clar que no es pot posar aigua en una paella incendiada perquè si no el foc encara es fa més gran. I a la segona vam veure el comportament del fum en un edifici i vam poder extreure clares conclusions: tancar les portes i finestres de les habitacions en cas de fum i/o foc.

La segons part va ser visitar el parc i les diferents feines que hi realitzen, com s’organitzen diàriament, així com també els vehicles que tenen i com són per dins.

També vam veure els uniformes i altres materials d’ús en cas d’incendis. I finalment els hi vam realitzar un seguit de preguntes que portàvem per grups per avançar en els seus projectes.

Ens va agradar molt a tots i vam aprendre coses molt interessants.

Podeu clicar aquí per veure les fotos de la sortida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>